Închide meniul

Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves! Ce sumă a împrumutat fostul star de la Barcelona

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 10:28

Reclamă
Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves! Ce sumă a împrumutat fostul star de la Barcelona

Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves

Dani Alves / Profimedia Images

Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves! Fostul star de la Barcelona a avut nevoie de bani în procesul de viol, iar familia fostului său coleg i-a sărit în ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves, a rambursat suma de 150.000 de euro pe care i-a împrumutat-o tatăl lui Neymar pentru a-şi plăti apărarea, a anunţat miercuri avocata sa, citat de AFP.

Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves

”Dani Alves i-a returnat cei 150.000 de euro lui Neymar (tatăl) în urmă cu o săptămână” a declarat avocata Ines Guardiola într-un mesaj transmis AFP, fără a dezvălui motivele acestei rambursări, notează agerpres.ro.

Tatăl starului naţionalei Braziliei, Neymar Santos, a declarat în ianuarie că l-a ajutat financiar pe Alves, care nu era în condamnat încă în acel moment, o mişcare care a generat critici ample în Brazilia.

În luna martie, la o lună după ce fostul fundaş a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, Neymar senior a negat că el, fiul său sau familia sa ar plăti cauţiunea de un milion de euro stabilită de instanţele spaniole pentru eliberarea condiţionată, în aşteptarea apelului.

Reclamă

Dani Alves, în vârstă de 40 de ani, a fost eliberat pe 25 martie din închisoarea în care era reţinut de la sfârşitul lunii ianuarie 2023, după ce şi-a plătit cauţiunea.

Fostul star al echipelor FC Barcelona, Juventus Torino şi Paris Saint-Germain a fost găsit vinovat de violarea unei femei în toaleta unui club de noapte din Barcelona, la sfârşitul anului 2022, la întoarcerea sa de la Cupa Mondială din Qatar.

Un tribunal din Barcelona a respins miercuri apelurile procuraturii şi părţii civile împotriva eliberării fotbalistului.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier

Dani Alves şi Robinho au fost desfiinţaţi de un fost coechipier de la naţionala Braziliei. Cei doi jucători au mari probleme cu legea, amândoi fiind implicaţi în cazuri de viol.

Dacă Dani Alves a fost eliberat pe cauţiune, după ce a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare, în aşteptarea apelului, Robinho a primit 9 ani de închisoare şi a fost deja arestat în Brazilia.

Felipe Melo, fost coechipier cu Dani Alves şi Robinho la echipa naţională a Braziliei, a condamnat acţiunile celor doi. Fostul jucător de la Inter, Juventus sau Galatasaray, care acum se află la Fluminense, a avut un mesaj clar pentru cei doi, dacă ar fi fost în locul părinţilor victimelor:

„Am o fată de 15 ani. Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum.

Vestea a venit ca o bombă, dar trebuie să plătească pentru ce au făcut. Este o chestiune serioasă. Trebuie să fie ca o lecţie pentru alţi oameni, ca aceste lucruri să nu se repete”, a declarat Felipe Melo, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și