Închide meniul

„Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?” Răzvan Lucescu a oferit imediat un răspuns superb: „Sunt rezultatul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 9:07

Reclamă
Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?” Răzvan Lucescu a oferit imediat un răspuns superb: Sunt rezultatul lui!”

„Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?” Răzvan Lucescu a oferit imediat un răspuns superb: „Sunt rezultatul lui!”

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu / SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES via Hepta

„Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu” este întrebarea la care Răzvan Lucescu a oferit un răspuns superb. Antrenorul lui PAOK a dezvăluit că în mare proporție, este creația tatălui său, preluând de la el pasiunea pentru fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a devenit campion cu PAOK, la finalul sezonului recent încheiat. La multe meciuri ale echipei sale, fostul selecționer a fost susținut din tribune de către tatăl său, Mircea Lucescu.

„Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?” Răzvan Lucescu a oferit imediat un răspuns superb

Răzvan Lucescu a transmis că bucuria pentru fotbal i-a fost transmisă de tatăl lui, dat fiind faptul că îl vedea acasă des cum studia partidele. Antrenorul lui PAOK a recunoscut că în proporție de 80% este rezultatul lui „Il Luce”, mărturisind că a învățat foarte multe lucruri de la el.

„(n.r. Te-ai inspirat vreodată de la Mircea Lucescu?) În procent de 80 % sunt rezultatul lui. Și dacă a vrut și dacă nu a vrut, pasiunea pentru fotbal el mi-a transmis-o.

El mi-a transmis această bucurie pentru fotbal. Faptul că l-am văzut acasă cum se antrena și cum studia meciurile de fotbal, m-a făcut și pe mine să mă îndrăgostesc de fenomen.

Reclamă
Reclamă 4

De la el am preluat și analiza video a meciurilor de fotbal. În trecut avea o cutie mare, un video vechi și analiza acolo fazele de joc.

Pot să zic că multe chestii le-am furat de la el”, a declarat Răzvan Lucescu, conform digisport.ro.

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024

Răzvan Lucescu a oferit un verdict despre şansele României la EURO 2024. Antrenorul care a făcut-o campioană pe PAOK s-a declarat încrezător, mărturisind că „tricolorii” au şanse să iasă din grupe.

Reclamă

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar puntea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accientări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și