Închide meniul

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Motivul principal al conflictului

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 10:53

Reclamă
Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Motivul principal al conflictului

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG

Neymar / Profimedia

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Starul brazilian este în conflict cu Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situația de la PSG este una complicată, după înfrângerea suferită cu Bayern Munchen, scor 0-1, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Tensiuni din ce în ce mai mari între Neymar și PSG! Motivul principal al conflictului

Luis Campos a sosit în vara anului trecut la PSG. Oficialul parizian l-a adus și pe Christophe Galtier, actualul antrenor al Parisului. Ambii au venit de la Lille, echipă alături de care au reușit să câștige campionatul în Frana în sezonul 2020/2021.

Directorul sportiv de la PSG a avut un obiectiv clar în momentul venirii pe Parc des Princes: plecarea lui Neymar. Luis Campos a considerat că starul brazilian încurcă mai mult decât să ajute și a forțat transferul său. Totuși, sud-americanul nu a putut fi vândut, astfel că rămânerea sa la Paris a creat tensiuni uriașe, notează jurnaliștii din Franța.

PSG este lider în Franța, cu 55 de puncte, la o distanță de 5 lungimi de următoarea clasată, Marseille. Situația este una complicată în Liga Campionilor însă. După meciul tur de la Paris, Bayern Munchen este favorită pentru returul de pe Allianz Arena.

Reclamă

Real Madrid și PSG au intrat în cursa pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia! Suma colosală pusă în joc pentru starul lui Napoli

Cluburile de top din Europa, anume Real Madrid, PSG și Manchester City, se luptă pentru transferul lui Khvicha Kvaratskhelia, starul lui Napoli. Georgianiul de 21 de ani a impresionat în acest sezon, fiind pe primul loc alături de echipa sa, în Serie A. Cele trei formații de top sunt gata să „spargă banca” pentru mijlocașul, fiind dispuse să plătească o sumă colosală în schimbul lui.

Khvicha Kvaratskhelia evoluează la Napoli de la începutul sezonului. Italienii l-a transferat de la Dinamo Batumi, în schimbul a 10 milioane de euro. Într-un singur sezon petrecut în Serie A, cota mijlocașului georgian a crescut la 60 de milioane de euro, potrivit site-urile de specialitate.

Real Madrid, PSG și Manchester City îl urmăresc pe Khvicha Kvaratskhelia, cel supranumit de fanii lui Napoli „Kvaradona”, pentru asemănarea stilului său de joc cu cel al legendarului Diego Maradona.

Reclamă 4 / 0/3

Presa britanică anunță faptul că Napoli nu ar accepta o sumă de transfer mai mică de 100 de milioane. Newcastle a fost și ea interesată de serviciile internaționalului georgian, însă șeicii care conduc destinele clubului din Premier League ofereau „doar” aproximativ 60 de milioane de euro, propunere care a fost refuzată categoric de napoletani.

Chiar și agentul jucătorului a confirmat faptul că există interes din partea altor cluburi pentru Khvicha Kvaratskhelia, însă acesta, în momentul de față, este cu gândul doar la câștigarea titlului în Serie A.

„Există foarte mult interes din partea altor cluburi. Kvara, cu toate acestea, se gândește doar la câștigarea Scudetto-ului și la un parcurs cât mai bun în Champiosn League. Iubește să fie la Napoli. Mi-a spus că în fotbalul italian se vede jucând doar pentru Napoli. Nu va juca niciodată pentru alt club italian, se simte ca acasă în Napoli”, a declarat Mamuka Jugeli, agentul lui Khvicha Kvaratskhelia, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și