Închide meniul

PSG – Bayern 0-1 şi Milan – Tottenham 1-0. Spectacol total în primele meciuri din „optimile” Champions League! Coman a dat lovitura la Paris. Seară de vis pentru Tătăruşanu

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 22:48 / Actualizat: 15 februarie 2023, 0:03

PSG – Bayern 0-1 şi Milan – Tottenham 1-0. Spectacol total în primele meciuri din „optimile Champions League! Coman a dat lovitura la Paris. Seară de vis pentru Tătăruşanu

PSG - Bayern Munchen 0-1 şi Milan - Tottenham 1-0

Colaj cu Bayern și AC Milan / Profimedia

PSG – Bayern 0-1 şi Milan – Tottenham 1-0. A fost spectacol total în primele meciuri din „optimile” Champions League. Kingsley Coman a dat lovitura la Paris, iar Messi, Neymar și Mbappe s-au văzut învinși. Tătărușanu a avut o seară de vis pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a învins-o pe PSG, pe Parc de Princes, în prima manșă din optimile UEFA Champions League. Golul victoriei pentru bavarezi a fost semnat de fostul parizian Kingsley Coman, în minutul 53. Fotbalistul crescut la PSG a marcat cu o reluare cu latul după o centrare a lui Alphonso Davies. Donnarumma a scăpat pe sub el mingea, iar balonul trimis de Coman a intrat în poartă.

După golul lui Coman, tot Bayern a fost echipa care a rămas în ofensivă. Bavarezii au lovit bara în minutul 63, prin Eric Choupo-Moting, după o pasă primită de la Musiala.

PSG a avut două goluri anulate. Primul, în minutul 73, după ce Mbappe, aflat în offside, a împins în poartă o minge respinsă de Sommer la un șut al lui Neymar. Același Mbappe a mai avut un alt gol anulat, în minutul 82, după un offside semnalizat de VAR la Nuno Mendes.

În celălalt meci, Milan a învins-o cu 1-0 pe Tottenham, pe San Siro. Unicul gol al meciului a fost înscris de Brahim Diaz, în minutul 7. Jucătorul spaniol a împins mingea în poartă după ce Forster a respins în față șutul lui Theo Hernandez.

Reclamă

Românul Ciprian Tătărușanu a avut o prestație solidă pentru AC Milan, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

PSG – Bayern Munchen 0-1 şi Milan – Tottenham 1-0

Fluier final! Bayern a învins-o cu 1-0 pe PSG, iar Milan a trecut cu 1-0 de Tottenham.

Min 89: Benjamin Pavard a văzut al doilea cartonaș galben după un fault la Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Min 82: PSG – Bayern 0-1! Kylian Mbappe a înscris cu un șut din șase metri după pasa de la Nuno Mendes, dar reușita a fost anulată pentru offsaide.

Min 73: Gol anulat pentru PSG! Kylian Mbappe a împins mingea în poartă după ce Sommer a respins șutul lui Neymar, însă starul lui PSG se afla în poziție de offside.

Min 63: Ocazie uriașă pentru Bayern! Donnarumma a respins în bară un șut al lui Choupo-Moting.

Min 55: A intrat Kylian Mbappe pe teren la Bayern – PSG!

Min 53: PSG – Bayern 0-1! Kingsley Coman a înscris după o centrare a lui Alphonso Davies. Francezul, crescut în academia lui PSG, nu s-a bucurat la gol. A reluat cu latul din careu, iar Donnarumma a scăpat mingea în poartă.

Min 50: Fază genială făcută de Zaire-Emery! Puștiul de 16 ani l-a driblat incredibil pe Alphonso Davies și i-a pasat lui Neymar în fața porții, dar brazilianul a ratat execuția.

Min 45: Pauză la PSG – Bayern! Oaspeții au dominat categoric prima repriză de pe stadionul Parc de Princes. PSG nu a avut niciun corner și niciun șut pe spațiul porții. Bayern a avut o posesie de peste 60% și 10 șuturi.

Reclamă


Min. 45: AC Milan – Tottenham 1-0. Ciprian Tătăruşanu, paradă de senzaţie în faţa lui Son! Mingea a ajuns la Kane, care a luat la ţintă transversala. Românul intervine din nou şi respinge în lateral. În cele din urmă, asistentul a ridicat fanionul, pentru o poziţie de ofsaid la Son.

Min. 43: PSG – Bayern 0-0. Ocazie importantă pentru Kimmich. Şutul său, din afara careului, a fost scos cu greu de Donnarumma!

Min. 7: AC Milan – Tottenham 1-0! Brahim Diaz a deschis scorul pe San Siro. A trimis mingea în poartă, din apropiere, după două intervenţii fabuloase ale lui Forster!

Update 22.01: Ratare Bayern! Choupo-Moting a avut o şansă uriaşă de a marca după numai 30 de secunde. Şutul  său, din poziţie ideală, nu a fost însă cadrat!

Update 22.01: Au început PSG – Bayern Munchen 0-0 şi Milan – Tottenham 0-0!

Update 22.00: Moment de reculegere la ambele meciuri din Champions League, în memoria victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria!

PSG: Donnarumma – Hakimi, Ramos, Marquinhos (cpt.), Nuno Mendes – Zaire-Emery, Danilo, Verratti, Soler – Messi, Neymar
Rezerve: Rico, Letellier – Kimpembe, Mbappe, Fabian Ruiz, Bernat, Vitinha, Pembele, Bitshiabu, Gharbi, Ekitike
Antrenor: Christophe Galtier

Bayern Munchen: Sommer – Pavard, De Ligt, Upamecano, Cancelo – Kimmich (cpt.), Goretzka – Sane, Musiala, Coman – Choupo-Moting
Rezerve: Ulreich, Schenk – Gnabry, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Stanisic, Arijon Ibrahimovic
Antrenor: Julian Nagelsmann

AC Milan: Tătărușanu – Thiaw, Kjaer, Kalulu – T. Hernandez, Saelemaekers, Krunic, Tonali – Brahim Diaz, Giroud, Rafael Leao
Rezerve: Mirante, Nava – Calabria, Ballo, Rebic, Origi, Junior Messias, Pobega, Gabbia, De Ketalaere
Antrenor: Stefano Pioli

Tottenham: Forster – Lenglet, Dier, Romero, Emerson – Sarr, Skipp – Son, Perisic, Kulusevski – Kane
Rezerve: Austin, Whiteman – Sanchez, Richarlison, Danjuma, Pedro Porro, Tanganga, Moura, B. Davies, Devine
Antrenor: Antonio Conte

Știrea inițială

PSG – Bayern se anunță un meci de „foc”. Însă, există șanse mici ca vedeta celor de la PSG, Kylian Mbappe, să se află pe teren, fiind accidentat. Inclusiv cei de la Bayern au, în „infirmerie”, un om important, pe Sadio Mane.

Nu cred că nu va juca (n.r. Mbappe). Nu știu ce are, dar eu cred că va fi pe teren. Ce scrie pe site-ul clubului este destul de vag. Dacă nu este vorba despre o ruptură, nu îmi pot imagina că va rata meciul, dar nu știu. Voi pregăti partida ca și cum Mbappe va juca”, a spus Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, conform rfi.fr.

„Mbappe s-a antrenat individual ieri, iar azi s-a antrenat cu colectivul, a făcut întreaga sesiune. După schimburile de păreri pe care le-am avut, am luat decizia ca Mbappe să poată participa la antrenamentul colectiv, revenirea lui este foarte pozitivă. Încă nu sunt sigur dacă va juca, vom face bilanțul mâine dimineață. Primele întrebări îi vor fi adresate lui Kylian. În timp ce vă vorbesc, nu știu dacă Kylian va fi pe foaia de joc. Dar dacă va fi pe foaia de meci, va fi pentru a jucam nu pentru a o speria pe Bayern. Cât timp va juca, nu știu”, a spus Christophe Galtier, antrenorul PSG-ului, citat de Eurosport.fr.

Ciprian Tătărușanu, anunțat titular la Milan – Tottenham

Partida dintre Milan și Tottenham va fi una atractivă pentru microbiștii români, având în vedere că Ciprian Tătărușanu este anunțat titular în poarta echipei gazdă.

Echipele probabile de la Milan – Tottenham:

AC Milan: Tătărușanu; Calabria, Kalulu, Tomori; Saelemaekers, Tonali, Krunić, Theo Hernández; Brahim Díaz; Rafael Leão, Giroud
Antrenor: Stefano Pioli

Tottenham: Forster; Romero, Dier, Davies; Emerson, Skipp, Sarr, Perišić; Kulusevski, Kane, Son
Antrenor: Antonio Conte

Stadion: San Siro (Milano)
Arbitru: Sandro Schärer (Elveția)

„Alegerea a fost a mea și a staff-ului tehnic. Avem încredere în Ciprian Tătărușanu și credem că Maignan se va întoarce curând. Recuperarea lui Maignan decurge foarte bine. A revenit la antrenamentele pe iarbă, însă nu alături de restul echipei. Se vindecă bine, dar nu știu când va reveni”, a declarat, recent, Stefano Pioli, despre decizia de a nu aduce un alt portar, în locul lui Tătărușanu, la AC Milan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și