Închide meniul

Thiago Silva, prezentat de Fluminense în fața a peste 50.000 de fani! Imagini de senzație din Brazilia

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 12:13

Reclamă
Thiago Silva, prezentat de Fluminense în fața a peste 50.000 de fani! Imagini de senzație din Brazilia

Thiago Silva, prezentat de Fluminense în fața a peste 50.000 de fani!

Prezentarea lui Thiago Silva / Profimedia

Thiago Silva a fost prezentat de Fluminense în fața a peste 50.000 de fani! Fostul fundaş al echipelor Chelsea sau Paris Saint-Germain, a fost primit ca un erou de mii de suporteri pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, vineri, când brazilianul a revenit la clubul său de debut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu vă puteţi imagina cât de special este pentru mine să mă întorc acasă”, a declarat jucătorul de 39 de ani în faţa fanilor echope la care a mai jucat în perioada 2006 şi 2008.

Thiago Silva, prezentat de Fluminense în fața a peste 50.000 de fani!

Potrivit news.ro, clubul susţine că 55.000 de fani au fost prezenţi la Maracana, un record pentru prezentarea unui fotbalist în Brazilia.

Thiago Silva, care a semnat un contract pe doi ani cu Fluminense, nu va putea juca din nou până la 10 iulie, data deschiderii mercato-ului brazilian pentru transferurile internaţionale.

Reclamă
Reclamă 4

La Fluminense, Thiago Motta se va reîntâlni cu mai mulţi foşti internaţionali, printre care Marcelo, 36 de ani, fost fundaş la Real Madrid, şi Felipe Melo, 40 de ani, trecut pe la Juventus şi Galatasaray.

Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi ai generaţiei sale, el a jucat apoi la AC Milan (2009-2012), PSG (2012-2020) şi apoi la Chelsea, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2021.

Fostul căpitan al Braziliei (113 selecţii, 7 goluri) a părăsit clubul londonez luna trecută, după ce a terminat pe locul şase în Premier League.

Reclamă

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar

Fanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar, starul brazilian care a privit din tribune finala Cupei Regelui, pe care echipa sa a câştigat-o în faţa lui Al-Nassr şi Cristiano Ronaldo.

Starul de 32 de ani a avut parte de un moment neaşteptat în timpul partidei de pe Venue King Abdullah Sports, din Jeddah. Suporterii propriei echipe au început să scandeze numele lui Lionel Messi, fostul coleg al sud-americanului de 32 de ani, de la Barcelona.

Ţinând cont de relaţia de prietenie dintre cei doi, nu s-a pus problema în nicio secundă ca Neymar să fie deranjat, dimpotrivă, acesta a fost surprins râzând cu poftă în scaun.

Messi şi Neymar au fost colegi la Barcelona în perioada 2013-2017, până când PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro a brazilianului. Împreună, acestia au câştigat 8 trofee, printre care două titluri în La Liga şi un UEFA Champions League.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și