Închide meniul

Thibaut Courtois i-a făcut praf pe conducătorii FIFA şi UEFA. „Nu îi interesează despre jucători, ci doar ce se întâmplă cu buzunarele lor”. Discurs incredibil al vedetei de la Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 12:58

Thibaut Courtois i-a făcut praf pe conducătorii FIFA şi UEFA. „Nu îi interesează despre jucători, ci doar ce se întâmplă cu buzunarele lor. Discurs incredibil al vedetei de la Real Madrid

Thibaut Courtois i-a făcut praf pe conducătorii FIFA şi UEFA

Profimediaimages

„În acest sport, am ajuns să fie vorba doar de bani. Acest meci l-am jucat pentru că pentru UEFA sunt bani în plus, e un meci televizat în plus. A fost un meci bun pentru noi, am jucat contra Italiei şi pentru ei a fost bine, au jucat contra Belgiei. Toată lumea vrea să joace acest meci, dar au apărut foarte multe schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thibaut Courtois a „explodat” după Belgia – Italia 1-2

Dacă era finala mare, erau alţi jucători pe teren. Sunt prea multe meciuri şi nimănui nu îi mai pasă de accidentările jucătorilor. După un sezon epuizant, mai ai câteva meciuri în iunie. Sunt două săptămâni de vacanţă şi nu ajung pentru ca jucătorii să rămână la un nivel ridicat. Dacă nu vom spune nimic, va rămâne aşa. Sunt împotriva Super Ligii, dar ei fac la fel, au adus meciuri în plus, a apărut încă un trofeu în Conference Cup, sau cum se numeşte.

Nu îi interesează despre jucători, ci doar ce se întâmplă cu buzunarele lor. E un lucru rău şi faptul că jucătorii nu au spus nimic despre asta. Acum, vor să pună turnee în fiecare an, când ne mai putem odihni? Jucătorii de top vor avea parte de accidentări repetate. Acesta va fi deznodământul. Nu suntem roboţi. Sunt prea multe meciuri şi nimănui nu îi pasă de noi. Asta e”, a spus Courtois după meciul cu Italia.

Italia a câştigat finala mică a Ligii Naţiunilor

Reprezentativa Italiei a învins, duminică, la Torino, cu scorul de 2-1, selecţionata Belgiei, în finala mică a Ligii Naţiunilor.

Reclamă

Golurile învingătorilor au fost marcate de Barella ’46 şi Berardi ’65 (penalti). Pentru Belgia a înscris De Ketelaere, în minutul 86.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și