Închide meniul

Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona: „E lipsă de atitudine!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 10:13

Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona: „E lipsă de atitudine!

Thomas Muller a răbufnit înainte de Bayern - Barcelona

Thomas Muller, într-un meci pentru Bayern / Profimedia

Thomas Muller a răbufnit înaintea meciului Bayern – Barcelona, din etapa a doua a grupelor Champions League. Veteranul este nervos pe remiza echipei sale din ultimul meci de Bundesliga, 2-2 cu Stuttgart.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern a condus-o de două ori pe Stuttgart, însă bavarezii au scos la final doar o remiză, după golurile puștilor Tyl și Musiala. Oaspeții au egalat pe Alianz Arena în minutul 90+2, prin Guirassy. Thomas Muller nu poate trece peste golul încasat în prelungiri.

Thomas Muller, ieșire nervoasă înaintea derby-ului Bayern – Barcelona

„Sunt supărat pentru prima dată în acest sezon. Sunt nervos pe noi înșine. Dacă ai avantaj pe tabelă, trebuie să dai totul în ultimele 10 minute. Faptul că i-am lăsat pe cei de la Stuttgart să vină peste noi a fost o lipsă de intensitate, o lipsă de atitudine. Este pentru prima dată în acest sezon când simt că le-am făcut un cadou adversilor”, a spus Thomas Muller, citat de marca.com.

Pentru Bayern a fost a treia remiză consecutivă în Bundesliga. Bavarezii riscă să piardă primul loc, dacă Freiburg scoate un rezultat pozitiv cu Monchengladbach.

Bayern – Barcelona se joacă marți, de la ora 22:00, în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Reclamă

Bayern Munchen, în „grupa morții” din UEFA Champions League

S-a tras la sorți „grupa morții” în UEFA Champions League. Barcelona, Bayern și Inter au fost reunite într-o singură grupă.

La tragerea de sorți de la Istanbul, urnele au unit 32 de echipe. Ca în fiecare an, sorții au adus față în față cele mai tari echipe ale continentului.

Robert Lewandowski nu scapă de Bayern. Atacantul polonez, care a semnat cu Barcelona în această vară, a aflat că va reveni la Munchen în grupele UEFA Champions League 2022-2023. Și fosta campioană a Italiei, Inter, s-a alăturat grupei. Din urna a patra a fost extrasă Viktoria Plzen.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern Munchen e una dintre favoritele la câștigarea Champions League, în timp ce Barcelona, cu noile achiziții din această vară, vrea să revină la statului de gigant al fotbalului european. Inter, cu Simone Inzaghi, vrea să revină la zilele de glorie.

Programul fazei grupelor în UEFA Champions League

Programul din faza grupelor va fi restrâns pe o perioadă de opt săptămâni, din cauza Cupei Mondiale 2022, care va debuta la sfârșitul lunii noiembrie.

Runda 1: 6/7 Septembrie
Runda 2: 13/14 Septembrie
Runda 3: 4/5 Octombrie
Runda 4: 11/12 Octombrie
Runda 5: 25/26 Octombrie
Runda 6: 1/2 Noiembrie

Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 7 noiembrie.

Marea finală este programată pe 10 iunie 2023 și se va juca pe stadionul „Ataturk”, din Istanbul. Aceeași arenă a găzduit și legendara finală din 2005, disputată între Liverpool și AC Milan, când englezii au revenit de la 0-3 și au câștigat la penalty-uri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și