Închide meniul

Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen, după eşecul ruşinos din Cupa Germaniei: „Nu merge aşa”

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 13:13

Reclamă
Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen, după eşecul ruşinos din Cupa Germaniei: „Nu merge aşa

Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen

Thomas Muller, în timpul meciului Saarbrucken - Bayern Munchen / Profimedia

Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen, după eşecul ruşinos din Cupa Germaniei. Echipa lui Thomas Tuchel a pierdut în minutul 90+6 partida cu Saarbrucken, formaţie din liga a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muller a deschis scorul pentru bavarezi, dar locul 15 din a treia divizie a reuşit să întoarcă scorul şi să producă una dintre cele mai mari surprize ale anului.

Thomas Muller le-a făcut praf pe vedetele lui Bayern Munchen, după eşecul ruşinos din Cupa Germaniei

La finalul partidei, Thomas Muller a fost unul dintre jucătorii care au mers să vorbească cu fanii lui Bayern care au făcut deplasarea. Alături de el au mai fost Joshua Kimmich şi Mathys Tel, iar atacantul nu s-a ferit să critice vedetele bavarezilor care nu au venit să salute galeria. Matthijs de Ligt, Leroy Sane, Alphonso Davies, Eric Maxim Choupo-Moting, Manuel Neuer, Jamal Musiala, Serge Gnabry şi Kingsley Coman se numără printre jucătorii care au fost pe teren seara trecută.

„E de înţeles din perspectiva fanilor. Nu e neapărat despre meci sau despre rezultat. Nu e posibil ca doar trei sau patru jucători să înţeleagă cum trebuie să arate respect pentru susţinerea fanilor.

Au venit aici, au călătorit nu ştiu câţi km la mijlocul săptămânii. Cel mai important lucru este să înţelegem cum să le oferim ceva înapoi. Bineînţeles, nu merge aşa”, a declarat Thomas Muller la finalul meciului din Cupa Germaniei, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Bayern Munchen părăseşte prematur competiţia pe care nu a mai câştigat-o din 2020. De asemenea, tot de atunci, Bayern nu a mai ajuns în ultimul act. Deţinătoarea trofeului este Leipzig.

Thomas Tuchel, pus la zid de presa din Germania: „A plătit pentru aroganţa sa”

Presa din Germania nu l-a menajat pe Thomas Tuchel, după înfrângerea surprinzătoare cu Saarbrucken. Cei de la ran.de l-au pus la zid pe antrenorul german, spunând că a plătit pentru aroganţa sa.

Mai întâi, pentru introducerea unor jucători fără experienţă precum Bouna Sarr şi Frans Kratzig, dar şi pentru că l-a păstrat pe teren pe Choupo-Moting, aşteptând să îl introduscă pe Harry Kane în prelungirile partidei, atunci când o formaţie din liga a treia ar fi cedat, cel mai probabil.

Reclamă 4 / 0/3

„A plătit pentru aroganţa sa. Până la urmă, adversarul său, Rudiger Ziehl, i-a oferit o adevărată lecţie de antrenorat”, au scris jurnaliştii sursei mai sus menţionate.

Bayern Munchen trebuie să uite rapid această eliminare din Cupa Germaniei. În acest weekend va avea loc De Klassiker pe Westfalenstadion. Meciul cu Borussia Dortmund va avea loc sâmbătă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și