Închide meniul

"Toată dragostea fraţilor din România". Mesaje de susţinere pentru Marius Șumudică după ce a fost făcut "ţigan": "Este inacceptabil"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 11:24

"Toată dragostea fraţilor din România". Mesaje de susţinere pentru Marius Șumudică după ce a fost făcut "ţigan": "Este inacceptabil"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Marius Șumudică, dezamăgit de şefii lui Rapid

Ekrem Oran, edilul unui district turcesc, l-a acuzat dur pe conaționalul său care l-a numit "tigan" pe Marius Șumudică în direct la televizor. Acesta a subliniat că astfel de manifestări sunt inacceptabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, apărat de un primar din Turcia

"Afirmațiile publice făcute de fostul arbitru și comentator sportiv Erman Toroglu îndreptate asupra fraților noștri români sunt inacceptabile. Nu tolerez sub nicio formă un astfel de discurs. Diferențele dintre noi reprezintă bogăție! Ele ne fac oameni!", a spus primarul turc pentru Gozlem

Ekrem Oran este edilul orasului Cesme, situat la aproximativ 100 de km de metropola Izmir. El și-a încheiat discursul cu un mesaj de solidaritate pentru români.

"Trimit toată dragostea fraților și surorilor mele din România. Este întotdeauna o mândrie să fiu alături de ei", a completat edilul. 

Mircea Lucescu: "Să nu uite ce au făcut românii pentru fotbalul turcesc"

"Sunt oameni… ce poţi să le spui. Fiecare reacţionează în funcţie de educaţie, de inteligenţă. Celor care au făcut astfel de afirmaţii le lipseşte ceva. Să nu uite că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul turcesc.

Reclamă

Şi unde l-au adus prin Hagi, Gică Popescu. Vorbesc de un moment foarte delicat pentru echipele turceşti, în care intrau foarte greu in Europa, nu mai vorbim de primavara europeană.

Cred că ar trebui să existe mai mult respect pentru aceşti oameni", a spus Mircea Lucescu despre scandalul în care a fost implicat Șumudică. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și