Închide meniul

Toni Kroos, în stare de șoc după plecarea lui Sergio Ramos de la Real Madrid: „Nu-mi pot imagina echipa fără el!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 iunie 2021, 17:40

Toni Kroos, în stare de șoc după plecarea lui Sergio Ramos de la Real Madrid: „Nu-mi pot imagina echipa fără el!

Profimedia

Toni Kroos, în stare de șoc după plecarea lui Sergio Ramos de la Real Madrid

  • Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid
  • Lui Toni Kroos nu îi vine să creadă

Toni Kroos a jucat 7 sezoane alături de Sergio Ramos la Real Madrid. Mijlocașul german este șocat de faptul că nu va împărți vestiarul cu Ramos și în sezonul următor. Veteranul de 35 de ani va pleca liber de contract de pe Santiago Bernabeu, după 16 ani petrecuți în tricoul blanco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos, în stare de șoc după plecarea lui Sergio Ramos de la Real Madrid

„Nu-mi imaginez Real Madrid fără el. Nu mă aşteptam ca un jucător precum el să nu-şi încheie cariera la Madrid, mă aşteptam să rămână. Toată lumea ştie că aceste lucruri depind uneori de negocieri, dar am presupus că va ajunge la o înţelegere cu conducerea”, a declarat Toni Kroos în cadrul unui podcast, citat de Marca.com.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit Sergio Ramos în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Reclamă

Nu ştiu unde va merge, dar sunt sigur că va lua decizia corectă. Cei 7 ani în care am jucat alături de el au fost incredibili, am învăţat multe de la el ca jucător şi persoană. Ramos nu este doar un jucător de primă clasă, ci este şi cel mai bun căpitan pe care l-am avut vreodată deoarece a luptat mereu pentru echipa sa atât pe teren, cât şi în afara lui”, a mai spus Toni Kroos.

Sergio Ramos era căpitanul lui Real Madrid din 2015. În același timp, acesta a purtat și banderola de căpitan a nationalei Spaniei.

Reclamă

În ceea ce privește viitorul veteranului de 35 de ani, Toni Kroos este convins că povestea dintre Ramos și Real Madrid nu este încheiată. Germanul crede că fostul său coechipier va ocupa o funcție de conducere in cadrul clubului.

„Sunt sigur că-l vom revedea la Madrid, indiferent de context. Ar fi o greşeală să nu ai pe cineva de genul acesta în club, în continuare el poate realiza multe pentru echipă în viitor”, a încheiat Toni Kroos.

Sergio Ramos, aproape de PSG

Fostul căpitan al „galacticilor” le-a spus mai multor coechipieri de la Real Madrid că va ajunge la Paris Saint-Germain, anunţă Cadena Cope. În cazul în care va semna cu PSG, Ramos va fi în concurenţă directă cu Marquinhos şi Presnel Kimpembe.

Reclamă 4 / 0/3

Nasser Al-Khelaifi nu e Florentino Perez. Şeicul lui PSG nu s-a uitat la bani şi l-a ofertat pe Ramos la câteva ore după ce acesta şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Real Madrid. Fundaşul a primit o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură, scriu spaniolii de la AS.com.

Manchester City şi Manchester United au avut „derby” pentru semnătura fundaşului. Acesta ar fi preferat gruparea de pe Old Trafford, însă oferta francezilor l-a făcut să se răzgândească, precizează sursa citată.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani