Închide meniul
NEWS ALERT

Sergio Ramos pleacă după 16 ani de la Real Madrid! Anunţul oficial făcut de galactici

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 16 iunie 2021, 22:46

Sergio Ramos pleacă după 16 ani de la Real Madrid! Anunţul oficial făcut de galactici

Profimedia

Sergio Ramos va pleca de la Real Madrid

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid! Decizia a fost comunicată oficial de clubul din Capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Real Madrid informează că mâine, 17 iunie, de la 12.30 (n.r. ora locală), va avea loc un act instituţional de omagiu şi despărţire de căpitanul nostru, Sergio Ramos, cu prezenţa preşedintelui Florentino Perez”, a transmis clubul spaniol.

Marile publicaţii au prezentat ştirea în regim de breaking news.

Reclamă

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid

O conferinţă de presă va avea loc mâine. În vârstă de 35 de ani, Ramos a jucat 16 ani pentru galactici.

Căpitanul lui Real se află la final de contract şi nu a ajuns la un acord cu preşedintele Florentino Perez, care ar fi vrut să-i fie diminuat contractul.

PSG şi Manchester City sunt printre echipele care sunt interesate de serviciile lui Ramos.

Reclamă 4 / 0/3

Ramos, fundaşul cu 101 goluri pentru Real Madrid

Ramos a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive!

El a fost transferat cu o sumă uriaşă la vremea respectivă, 27 de milioane de euro, de la Sevilla.

Sergio Ramos, „exclus” de la şedinţa foto

Sergio Ramos s-a dat de gol, au fost convinşi fanii madrilenilor încă de la începutul lunii. Real și-a prezentat echipamentul oficial pentru sezonul următor, însă căpitanul blanco nu a luat parte la campanie.

Despărţirea lui Ramos de Real vine în aceeaşi zi în care şi soţia lu Ramos a şocat. Pilar Rubio a pozat topless pe reţelele de socializare.

Fanii au fost uluiţi de felul în care arată aceasta la 43 de ani. „Incredibil de frumoasă” sau „Creaţia lui Dumneze pusă într-o poză”, au scris fanii în secţiunea de comentarii.

Recomandări
  • Ramos pleacă de la Real
  • Anunţul galacticilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și