Închide meniul

Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 15:59

Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid

Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024

Toni Kroos / Profimedia

âToni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Jucătorul lui Carlo Ancelotti își va reprezenta țara la turneul final din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei după ultimul campionat european, care s-a jucat, din cauza pandemiei, în anul 2021, chiar dacă inițial era programat pentru vara lui 2020.

Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică The Athletic , Kroos are o relație foarte bună cu selecționerul echipei naționale a Germaniei, Julian Nagelsmann.

Se pare că mijlocașul a fost convins de staff-ul echipei naționale de a juca pentru țara sa la EURO 2024. Acesta ar putea fi convocat de selecționer la partidele amicale din luna martie. Chiar Toni Kroos și-a anunțat revenirea.

”O să joc din nou pentru Germania în martie. De ce? Pentru că am fost întrebat de către antrenor, sunt într-o dispoziție bună și sunt convins că alături de echipă, la EURO 2024, totul e mai posibil decât cred mulți în acest moment”, a spus Toni Kroos.

Reclamă

Cotat în prezent la 14 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Toni Kroos a adunat 106 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

Toni Kroos anunţa retragerea în iulie 2021

„Am luat decizia de a renunța după acest turneu de mult timp. Îmi era clar de mult timp că nu voi fi disponibil pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să mă concentrez pe deplin pe obiectivele mele cu Real Madrid în următorii câțiva ani. În plus, de acum înainte îmi voi permite pauze care nu mai există ca jucător național de 11 ani. Și mai mult, ca soț și tată, aș vrea să fiu acolo și pentru soția mea și pentru cei trei copii.

A fost o mare onoare pentru mine să pot purta acest tricou atât de mult timp. Am făcut-o cu mândrie și pasiune. Mulțumesc tuturor fanilor și susținătorilor care m-au purtat și m-au susținut cu aplauze și urale. Și mulțumesc tuturor criticilor pentru motivația lor suplimentară.

La sfârșit aș dori să îi mulțumesc mult lui Joachim Low. M-a făcut jucător național și campion mondial. A avut încredere în mine. De mult timp am scris o poveste de succes. A fost o onoare pentru mine”, spunea mijlocașul, în 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și