Închide meniul

Torino – Parma 1-0. Echipa lui Man şi Mihăilă a retrogradat în Serie B! Internaţionalii români nu i-au putut ajuta pe "cruciaţi"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 mai 2021, 20:39 / Actualizat: 21 iunie 2022, 16:33

Torino – Parma 1-0. Echipa lui Man şi Mihăilă a retrogradat în Serie B! Internaţionalii români nu i-au putut ajuta pe "cruciaţi"

profimediaimages.ro

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, la un pas de Serie B

Update: Torino – Parma 1-0. Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat ultima şansă de a se salva de la retrogradare. „Cruciaţii” au pierdut la limită confruntarea. Mergim Vojvoda a marcat unicul gol al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Torino – Parma 1-0. Mergim Vojvoda a deschis scorul pentru gazde. La acest scor, echipa lui Man şi Mihăilă este retrogradată în Serie B.

Update 21:45: A început Torino – Parma!

Update 21:40: Man şi Mihăilă nu se află în lotul pentru meciul din această seară.

Reclamă

Formaţia lui Roberto D’Aversa este tot mai aproape de retrogradare. Parma ocupă locul 19 în Serie B, cu 20 de puncte, cu 5 etape înaintea finalului de sezon. În aceast seară, „cruciaţii” o înruntă pe Torino, în deplasare, iar o eventuală înfrângere îi va trimite pe Man şi Mihăilă în liga secundă a Italiei.

În această seară, cei doi internaţionali români nu o pot ajuta pe Parma. Sezonul s-a încheiat pentru Dennis Man, după accidentarea din partida cu Crotone, iar Valentin Mihăilă nu a scăpat nici el de coşmarul accidentărilor. Acesta s-a antrenat separat din cauza unor dureri la mușchii aductori. În acest context, Mihăilă are şanse mici să joace în meciul cu torinezii.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă rămâne la Parma şi în Serie B. Granzii Italiei îşi pot lua gândul de la internaţionalul român

Valentin Mihăilă (21 ani) are prestaţii foarte bune la Parma, iar „cruciaţii” intenţionează să îl păstreze pe internaţionalul român chiar dacă vor retrograda.

„Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii, înscrie un gol frumos. Să-l poți păstra va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A”, au scris jurnaliştii de la Gazzetta di Parma.

Mihăilă a marcat 3 goluri în actualul sezon din Serie A. Acesta a înscris împotriva lui AS Roma, Fiorentina şi Crotone. De asemenea, românul a mai înscris şi în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio. Pe site-urile de specialitate, fosta vedetă a Craiovei este cotată la 8.5 milioane de euro.

Dennis Man, sezon încheiat după accidentarea din Parma – Crotone! Verdictul de coşmar primit de internaţionalul român

La câteva zile după accidentarea suferită în Parma – Crotone 3-4, Dennis Man a primit verdictul. Italienii de la Forzaparma.it au anunţat că acesta a suferit o leziune musculară de gradul 1 la coapsa stângă şi, cel mai probabil, va rata finalul acestui sezon.

„Vești proaste de la infirmerie. Dennis Man a fost supus testelor de diagnostic care au relevat o leziune gravă a joncțiunii miotendinoase a flexorilor coapsei stângi. Jucătorul a început deja terapiile adecvate, dar este posibil ca sezonul său să se fi încheiat deja prematur”, informează sursa citată.

În acest sezon, Dennis Man a jucat 14 meciuri în Serie A, reușind să înscrie 2 goluri. Românul are în cont și un assist. Transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, Man este evaluat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro.

Victor Becali: „Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta”

Luna trecută, Victor Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani), a vorbit despre viitorul celor doi internaţionali români.

Reclamă

Sunt oameni care întreabă care e situația lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep și se întreabă de situația lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma.

Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga și în dreapta. E devreme deocamdată. Evoluțiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe…. Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înțelegere, o combinație cu alt club”, a declarat Victor Becali pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și