Închide meniul

Tragedie după titlul câştigat de Atletico Madrid! Un copil de 14 ani a murit după ce s-a lovit cu capul de un zid

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 8:28

Tragedie după titlul câştigat de Atletico Madrid! Un copil de 14 ani a murit după ce s-a lovit cu capul de un zid

marca.com

Tragedie după titlul câştigat de Atletico Madrid!

  • Un copil de 14 ani a murit la Madrid
  • Acesta sărbătorea titlul câştigat de Atletico Madrid

Mii de suporteri au ieşit pe străzile capitalei spaniole după ce Atletico a învins, sâmbătă, cu 2-1, pe Real Valladolid, rezultat care i-a adus trofeul LaLiga echipei antrenate de Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie după titlul câştigat de Atletico Madrid! Un copil de 14 ani a murit

Potrivit publicaţiei El Pais, copilul era ieşit cu o mare parte a corpului pe geamul unei autoutilitare care se deplasa cu viteză şi s-a lovit la cap de zidul de la intrarea într-o parcare din Plaza de Santa Ana, ceea ce i-a produs un traumatism cranian sever.

Autoutilitara transporta mai mulţi tineri cu corpurile ieşite din maşină, şoferul doborând câteva garduri care delimitau o zonă în construcţie, înainte de a intra în parcarea unde s-a produs accidentul.

Reclamă

Cinci ambulanţe au ajuns în zonă, iar medicii au încercat fără succes timp de o oră să salveze victima aflată în stop cadiorespirator, înainte ca serviciul de urgenţă să confimre moartea tragică a copilului de 14 ani.

Diego Simeone şi Luis Suarez, primele reacţii după titlul câştigat de Atletico Madrid

Diego Simeone şi Luis Suarez au oferit primele reacţii după ce Atletico Madrid a câştigat titlul de campioană în La Liga în sezonul 2020-2021. Atacantul uruguayan, dat afară de Barcelona, nu a ratat ocazia să îşi taxeze fosta echipa.

Reclamă

“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul. Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a declarat Luis Suarez, cu lacrimi în ochi.

Suarez a plâns în hohote în timp ce vorbea la telefon, imediat după finalul partidei. Milioane de fani au vizionat clipul.

Reclamă 4 / 0/3

Diego Simeone a ţinut să îi amintească pe fanii lui Atletico Madrid cre au pierdut lupta contra coronavirusului.

„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm.

Sunt diferite cele două titluri (n.r. comparativ cu cel din 2014). În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an.

În primele 32 de etape am fost extraordinari, am un respect total pentru jucătorii mei, pentru randamentul pe care l-au dat. Au avut atitudinea perfectă. Au fost momente foarte dificile”, a declarat Diego Simeone.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Horațiu Moldovan un nou mesaj Tik Tok
Fotbal extern • 7 mart., 18:08
Horaţiu Moldovan, un nou mesaj pe TikTok. Portarul naţionalei e vedetă pe reţelele sociale!
Horaţiu Moldovan, semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale
Echipa naţională • 2 mart., 21:31
Horaţiu Moldovan, semnal de alarmă pentru EURO 2024 chiar din interiorul echipei naţionale: „Va fi foarte greu pentru el”