Închide meniul

Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor! Cu cine va juca Real Madrid. Programul complet

Dan Roșu Publicat: 13 ianuarie 2023, 15:35

Reclamă
Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor! Cu cine va juca Real Madrid. Programul complet

Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor!

Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor!

Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor, competiţie găzduită de Maroc, a avut loc vineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La turneu participă Flamengo (câştigătoarea Copa Libertadores), Real Madrid (câştigătoarea Ligii Campionilor UEFA), Al-Hilal (echipă nominalizată de AFC), Wydad Casablanca (câştigătoarea LC Africii), Seattle Sounders FC (câştigătoarea LC CONCACAF), Auckland City (câştigătoarea Ligii Campionilor OFC) şi Al Ahly (finalistă a LC CAF).

Tragerea la sorţi a CM al Cluburilor!

În primul tur, la 1 februarie, Al Ahly va întâlni Auckland City. La 4 februaarie, în turul doi, vor avea loc meciurile Seattle Sounders FC – Al Ahly sau Auckland City şi Wydad Casablanca – Al-Hilal.

În semifinale, Flamengo va juca la 7 februarie cu câştigătoarea meciului Wydad – Al-Hilal şi Real Madrid va întâlni la 8 februarie câştigătoarea meciului Seattle Sounders FC – Al Ahly sau Auckland City.

Finala mică şi finala mare vor avea loc la 11 februarie.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid. Starul portughez a scris istorie în cei 9 ani petrecuți la clubul de pe Santiago Bernabeu.

Printre altele, CR7 a contribuit la câștigarea a 4 trofee UEFA Champions League și spune că primul, din sezonul 2013/2014, rămâne cel mai de preț moment din perioada de la Real.

„Toată lumea era obsedată să câștige trofeul!”, și-a amintit Cristiano Ronaldo, cel care a transformat penalty-ul decisiv în meciul de la Lisabona.

Reclamă 4 / 0/3

La Real Madrid, mereu se dorește câștigarea Champions League. Am simțit că, an după an, presiunea creștea din ce în ce mai mult. La Decima a fost ce ne-am dorit, cea mai specială victorie. La Decima cu Real Madrid este o victorie pe care o voi ține minte toată viața. Nu voi uita niciodată.

Când semnezi cu Real Madrid, simți că triumful în Champions League este un fel de obsesie, toată lumea era obsedată să câștige trofeul cu numărul 10. Am câștigat Champions League de patru ori în cinci ani. Este wow. Dar cred că am fi putut câștiga de mai multe ori.

La Decima a fost cel mai special dintre toate, finala s-a jucat în Portugalia. Este un moment pe care mi-l voi aminti toată viața”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de madriduniversal.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și