Închide meniul

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid: „Toată lumea era obsedată!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 13:43

Reclamă
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid: „Toată lumea era obsedată!

Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid în perioada 2009-2018

Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid în perioada 2009-2018 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid. Starul portughez a scris istorie în cei 9 ani petrecuți la clubul de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre altele, CR7 a contribuit la câștigarea a 4 trofee UEFA Champions League și spune că primul, din sezonul 2013/2014, rămâne cel mai de preț moment din perioada de la Real.

Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri de senzație din vestiarul lui Real Madrid

În urmă cu aproape 9 ani, Real Madrid cucerea „La Decima”, al 10-lea trofeu UCL din istoria clubului.

La 4 ani și jumătate de la despărțirea de „Los Blancos”, Cristiano Ronaldo a povestit care era atmosfera din vestiar înainte de marea finală din Portugalia, câștigată dramatic în fața lui Atletico Madrid, după loviturile de departajare.

„Toată lumea era obsedată să câștige trofeul!”, și-a amintit Cristiano Ronaldo, cel care a transformat penalty-ul decisiv în meciul de la Lisabona.

Reclamă

„La Real Madrid, mereu se dorește câștigarea Champions League. Am simțit că, an după an, presiunea creștea din ce în ce mai mult. La Decima a fost ce ne-am dorit, cea mai specială victorie. La Decima cu Real Madrid este o victorie pe care o voi ține minte toată viața. Nu voi uita niciodată.

Când semnezi cu Real Madrid, simți că triumful în Champions League este un fel de obsesie, toată lumea era obsedată să câștige trofeul cu numărul 10. Am câștigat Champions League de patru ori în cinci ani. Este wow. Dar cred că am fi putut câștiga de mai multe ori.

La Decima a fost cel mai special dintre toate, finala s-a jucat în Portugalia. Este un moment pe care mi-l voi aminti toată viața”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de madriduniversal.com.

Reclamă 4 / 0/3

După despărțirea de Real Madrid, Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus. În 2021, lusitanul a revenit la Manchester United, de unde a plecat cu scandal la finalul anului trecut. Înainte de Anul Nou, Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur. Atacantul lusitan și-a scos la licitație prestigiosul trofeu câștigat în 2013, în scop caritabil.

Ronaldo a donat cel de-al doilea Balon de Aur cucerit în carieră către fundația Make-A-Wish, din Londra. Organizația britanică strânge fonduri pentru copiii care suferă de boli severe.

Ronaldo a fost impresionat de demersul fundației londoneze și a donat singura replică a Balonului de Aur din 2013, câștigat pe vremea când se afla la Real Madrid.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, trofeul lusitanului a fost cumpărat de Idan Ofer. Cel mai bogat om din Israel a plătit 600.000 de euro.

Întreaga sumă va fi redirecționată către fundația Make-A-Wish, cu scopul de a-i ajuta pe copiii care suferă de boli grave să-și îndeplinească visurile și să se concentreze asupra lucrurilor pozitive, au mai notat jurnaliștii iberici.

În plus, cei mici se vor bucura și de Balonul de Aur propriu-zis. Trofeul va ajunge la fundație în următoarele zile.

Reclamă

CR7 a primit Balonul de Aur de 5 ori: în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017. Lionel Messi, marele său rival, este singurul jucător care îl depășește la acest capitol. Starul argentinian are în vitrină 7 Baloane de Aur, câștigate în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și