Închide meniul

Tragerea la sorţi a sferturilor Europa League. Arsenal – Slavia Praga şi Ajax – Roma, cele mai tari meciuri. Stanciu pune tunurile pe starurile lui Arteta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 10:55

Tragerea la sorţi a sferturilor Europa League. Arsenal – Slavia Praga şi Ajax – Roma, cele mai tari meciuri. Stanciu pune tunurile pe starurile lui Arteta

Profimedia

Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, va juca în sferturi cu Arsenal Londra

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală din Europa League

Meciurile tur din sferturi vor avea loc la 8 aprilie, iar returul la 15 aprilie. Semifinalele se vor disputa la 29 aprilie turul şi 6 mai returul. Finala este programată în 26 mai, la Gdansk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: S-a stabilit şi ţintarul pentru semifinale: Ajax / Roma – Granada / Manchester United şi Dinamo Zagreb / Villarreal – Arsenal / Slavia Praga.

Update: Dinamo Zagreb – Villarreal

Ajax – Roma

Arsenal – Slavia Praga

Reclamă

Granada – Manchester United

Update: A început ceremonia tragerii la sorţi a sferturilor de finală din Europa League.

Stirea iniţială! 

Reclamă 4 / 0/3

În sferturile de finală ale Europa League ne vor aştepta cu siguranţă dueluri de foc, dacă ţinem cont de numele celor 8 echipe calificate în această fază: Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Slavia Praga, Villarreal și Ajax.

Tragerea la sorţi a sferturilor Europa League. Programul fazelor finale

La fel ca la tragerea la sorţi din Liga Campionilor, tot astăzi vom afla şi cum vor arăta şi împerecherile din semifinalele competiţiei. Mai mult, nu vor exista restricţii pentru stabilirea celor 4 întâlniri din sferturi. Mai jos, poţi vedea programul complet al fazelor finale

  • 8 aprilie – Sferturi de finală (tur)
  • 15 aprilie – Sferturi de finală (retur)
  • 29 aprilie – Semifinale (tur)
  • 6 mai – Semifinale (retur)
  • 26 mai – Finala de la Gdansk

Tragerea la sorţi a sferturilor Europa League. Nicolae Stanciu, singurul român

Nicolae Stanciu a câştigat duelul românilor cu Ianis Hagi, în faza optimilor. Mijlocaşul Slaviei Praga a marcat două goluri senzaţionale în cele două meciuri şi a contribuit decisiv la calificarea în sferturi, acolo unde va fi singurul jucător al României. 

"Este un jucător fantastic", "Excelentă lovitură liberă. A marcat mai frumos decât în prima manşă", "Nicolae Stanciu este un jucător excepţional. Nu aş fi surprins să îl văd în Premier League" au scris fanii Slaviei pe reţelele sociale.

Nicolae Stanciu este într-o formă de vis înaintea meciurilor echipei naţionale. El a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri. Seria a început în campionat, cu dubla contra lui Slovacko şi cu reuşita contra lui Banik Ostrava. Au urmat golul cu Rangers, din tur, şi încă o dublă de excepţie, cu Mlada Bolselav, înainte să puncteze şi aseară pe terenul lui Rangers.

Recomandări
  • Nicolae Stanciu e ultimul român prezent în Europa League
  • Programul complet al fazelor finale ale Europa League

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și