Închide meniul

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost înregistrat! Starul lusitan poate evolua pentru noua sa echipă!

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 18:58

Reclamă
Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr a fost înregistrat! Starul lusitan poate evolua pentru noua sa echipă!

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr încă nu a fost înregistrat

Cristiano Ronaldo, noul jucător al lui Al-Nassr/ Profimedia

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr încă nu a fost înregistrat! Oficialii saudiţi au făcut anunţul şi au dezvăluit faptul că starul lusitan încă nu poate evolua pentru noua sa echipă deoarece există prea mulţi jucători străini în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, fiind prezentat ca un adevărat star la începutul săptămânii. Starul lusitan, care ultima dată a evoluat pentru Manchester United, va fi plătit regeşte, şi va încasa 200 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo fost înregistrat la Al-Nassr!

Update 19:30: Al-Nassr l-a înregistrat pe Cristiano Ronaldo iar starul lusitan poate evolua pentru noua sa echipă!

Cristiano Ronaldo nu poate juca deocamdată la Al-Nassr deoarece clubul saudit a depăşit cota sa de jucători străini, au indicat joi responsabili ai grupării pentru AFP.

Starul lusitan, al cărui contract până în iunie 2025 este estimat la 200 de milioane de euro, este al nouălea jucător străin care vine la Al-Nassr, depăşind maximul de opt permis de Federaţia saudită de fotbal.

Reclamă

„Al-Nassr nu l-a înregistrat încă deoarece nu există un loc vacant pentru un jucător străin”, a declarat un oficial al clubului pentru AFP, sub acoperirea anonimatului, el nefiind autorizat să vorbească presei.

„Un jucător străin trebuie sa plece pentru ca Ronaldo să poată fi înregistrat, fie printr-un transfer, fie prin rezilierea contractului de comun acord”, a adăugat oficialul, conform agerpres.ro.

Potrivit presei saudite, mijlocaşul uzbec Jalaluddin Maşaripov va fi cel mai probabil cel care-i va face loc portughezului care a câştigat de câte cinci ori Balonul de Aur şi Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Negocierile pentru vânzarea unuia dintre jucători sunt în desfăşurare, dar nu au intrat încă în faza finală”, a spus un alt oficial al clubului, confirmând că Ronaldo încă nu a fost înregistrat joi după-amiază, cu câteva ore înainte de meciul prevăzut împotriva lui Al Ta’ee, partida fiind ulterior amânată.

Responsabilii lui Al-Nassr nu au dorit să se exprime în legătură cu sancţiunea impusă în noiembrie lui Ronaldo. Jucătorul fusese suspendat două meciuri după ce a dat de pământ cu telefonul mobil al unui tânăr suporter după o înfrângere a lui Manchester United în faţa lui Everton. Această suspendare, decisă de comisia de disciplină a Federaţiei engleze (FA), se va aplica la noul club al lui Ronaldo, indiferent de ţara aleasă de acesta, precizase FA.

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat

Primul meci al lui Al-Nassr după transferul lui Cristiano Ronaldo a fost amânat! Portughezul voia să își facă debutul în această seară, chiar dacă este în continuare suspendat.

Duelul dintre Al-Nassr și Al-Ta’ee, care inițial trebuia să aiba loc joi, de la ora 17:00, va fi reprogramată pentru ziua de vineri, de la aceeași oră.

Meciul nu s-a putut disputa astăzi din cauza condițiilor meteo neprielnice. Vestea nu le-a picat deloc bine celor 28.000 de fani care și-au cumpărat bilet la meci.

„Din cauza ploii torențiale și a condițiilor meteo care au afectat instalațiile electrice de la stadion, vă informăm oficial că meciul din această seară cu Al-Ta’ee va fi amânat cu 24 de ore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a fost comunicatul emis de la Al-Nassr.

Cristiano vrea să joace în acest meci, deși este în continuare suspendat după un meci de la Manchester United. Pe data de 9 octombrie 2022, la finalul partidei cu Everton, i-a dat peste mână unui fan al echipei adverse și i-a aruncat telefonul. Chiar dacă s-a transferat la un club dintr-un alt campionat, suspendarea de două etape primită atunci tot se aplică.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și