Închide meniul

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 19:16

Reclamă
Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas! Suma cerută în schimbul internaţionalului român

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas

Deian Sorescu, la echipa națională/ Profimedia Images

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas. Echipa cu care este sub contract internaţionalul român, Rakow, nu a acceptat suma oferită de Gaziantep, în schimbul unei mutări definitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Deian Sorescu este „în aer”, după ce şi-a încheiat împrumutul la Gaziantep, în această vară. Internaţionalul român nu este dorit în Polonia, la Rakow.

Transferul lui Deian Sorescu a intrat în impas

Gaziantep a oferit suma de 400.000 de euro, în schimbul lui Deian Sorescu, notează gsp.ro. Însă, oficialii lui Rakow nu sunt mulţumiţi de oferta turcilor şi au refuzat propunerea.

Polonezii cer, în schimbul lui Deian Sorescu, suma de 800.000 de euro, pentru un transfer definitiv al românului la Gaziantep.

Totuşi, mutarea nu a picat definitiv, deoarece Rakow în continuare îşi doreşte să-l vândă pe Deian Sorescu, iar Gaziantep şi-l doreşte pe internaţionalul român.

Reclamă
Reclamă 4

Deian Sorescu a fost împrumutat de Gaziantep în iarnă, atunci când echipa era antrenată de Marius Şumudică. În jumătatea de sezon petrecută la formaţia turcă, internaţionalul român a bifat 16 meciuri, reuşind să marcheze patru goluri şi să ofere două pase decisive.

Ce se întâmplă cu Deian Sorescu, la Gaziantep

Deian Sorescu poartă negocieri cu oficialii celor de la Gaziantep, pentru a continua la formaţia turcă. Presa din Turcia mai notează faptul că internaţionalul român şi-a exprimat deja dorinţa de a continua la Gaziantep, echipă care l-a împrumutat în iarnă, de la Rakow.

Turcii au făcut „lumină” şi în cazul lui Florin Niţă. Aceştia au transmis faptul că negocierile dintre oficialii lui Gaziantep şi portarul naţionalei au picat, iar acesta va evolua la altă echipă în sezonul viitor.

Reclamă

Viitorul jucătorului împrumutat de Gaziantep, Deian Sorescu, este neclar. Clubul nu a făcut niciun anunț oficial, iar situația jucătorului rămâne incertă.

Gaziantep continuă negocierile cu Deian Sorescu după ce discuțiile cu portarul Florin Niță au eșuat. Nu există niciun progres concret la situația lui Sorescu, încă. Există informații că Sorescu, unul dintre jucătorii pe care fanii îl vor în teren, vrea să rămână la club. Transferul jucătorului va fi clarificat, pozitiv sau negativ săptămâna aceasta”, au notat turcii de la gazianteptime.com.tr.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:03

Adrian Mititelu, verdict categoric despre transferul lui William Baeten la FCSB: „O să vedeţi”

20:58

„Dan Petrescu şi-l doreşte!” Anunţ de ultim moment despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

20:52

Rafael Nadal continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris! Victorie şi la dublu pentru spaniol, alături de Ruud

20:45

Video„Ar fi ceva senzaţional!” Româncele sunt gata să meargă şi ele la EURO, cu Massimo Pedrazzini pe bancă

20:38

VideoKlaus Iohannis, mesaj pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sportul reuşeşte să aducă oamenii împreună”

19:51

Louis Munteanu, la mare căutare! CFR Cluj, FCSB şi Rapid au concurenţă serioasă pentru transferul românului

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și