Închide meniul

Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 16:54

Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă

Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total

Denis Drăguș, în timpul unui meci / Profimedia Images

Transferul lui Denis Drăguş ar fi în linie dreaptă, susţine presa din Turcia. Internaţionalul român a impresionat în acest sezon la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a marcat de 13 ori şi a dat o pasă decisivă în cele 36 de meciuri jucate pentru Gaziantep în acest sezon, în toate competiţiile.

Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total

”Nu există nici cea mai mică problemă cu fotbalistul, atât din punct de vedere economic, cât și în ceea ce privește perioada contractuală. După ce s-a convenit cu jucătorul asupra tuturor problemelor, staff-ul clubului Claret-Blue este acum așteptat să finalizeze fără probleme transferul cu Standard Liege”, au scris jurnaliştii turci de la Trabzonx.

În ultima vreme, s-a vorbit şi despre interesul lui Galatasaray pentru Denis Drăguş. Internaţionalul român e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro.

Împrumutat la Gaziantep, Drăguş are contract cu gruparea belgiană Standard Liege până în vara anului 2025.

Reclamă

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei. Fostul antrenor de la Gaziantep, care l-a relansat pe Drăguș, a vorbit despre situația din ofensiva selecționatei pregătite de Edi Iordănescu.

Chiar dacă a înscris 3 goluri în amicalele din luna martie, România a arătat că are, în continuare, probleme în compartimentul ofensiv. Acum, Marius Șumudică i-a oferit un sfat lui Edi Iordănescu. El a spus care jucător este mai bun pentru postul de atacant, dintre Pușcaș și Drăguș.

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

Reclamă 4 / 0/3

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Florin Manea spunea şi el că Denis Drăguș pleacă de la Gaziantep la Trabzonspor

Florin Manea dezvăluia, recent, că negocierile dintre Trabzonspor şi jucător erau foarte avansate și că transferul era foarte aproape de a fi realizat.

„Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate. Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia, probabil vor juca în cupele europene.

Ar fi senzațional și pentru Denis, și pentru Trabzon să reușească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis și sper să o țină tot așa, să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreședintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiași patroni ca la Genoa și am o relație bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăgușin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, spunea Florin Manea, la playsport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și