Închide meniul

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, mai aproape ca niciodată! Cum decurg negocierile și ce a spus Mauricio Pochettino

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 17:24

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, mai aproape ca niciodată! Cum decurg negocierile și ce a spus Mauricio Pochettino

Kylian Mbappe, mai aproape ca niciodată de Real Madrid

Profimedia

Jurnaliștii de la Marca anunță că Kylian Mbappe are șanse mari să ajungă la Real Madrid încă din această vară. Potrivit sursei citate, în Qatar se cunoaște deja că „un anumit campion mondial” va îmbrăca tricoul lui Real Madrid în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

Ibericii scriu că nicio altă operațiune efectuată vreodată de Florentino Perez nu a fost făcută cu atâta grijă și atenție la detalii. De altfel, întreaga afacere depinde de numai doi protagoniști.

Este vorba despre Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, și Emirul Qatar-ului, Tamim Bin Hamad Al Zani. Mingea este în terenul Emirului, care știe că Mbappe ar fi tentat să plece. Odată ce Al Zani își va da acordul, Florentino va demara toată procedura necesară, fără intermediari.

Obiectivul principal al lui Real Madrid este transferul lui Kylian Mbappe. Florentino Perez și-a fixat asta în minte încă din luna martie. De atunci și până acum, Mbappe a refuzat orice propunere de prelungire a contractului cu PSG. În precedentul meci de Ligue 1, fanii parizieni l-au huiduit din această pricină. 

Jurnaliștii spanioli anunță că toate jocurile sunt aranjate, astfel că Mbappe așteaptă momentul potrivit sa anunțe oficial că nu vrea să rămână la PSG, în timp ce Florentino Perez se ocupă de negocierile cu Emirul Qatar-ului.

Reclamă

Ce a spus Maurico Pochettino despre transferul lui Kylian Mbappe

Pe de altă parte, oamenii de la PSG rămân optimiști că Mbappe va fi convins să rămână în Franța. Maurico Pochettino, antrenorul parizienilor, a spus că atacantul de 22 de ani este mulțmuit pe Parc de Princes.

„Mă înțeleg foarte bine cu Kylian Mbappe. Este foarte motivat să facem un sezon bun. Așa cum am spus, Kylian este jucătorul nostru. Această perioadă de transferuri și zvonuri face parte din fotbal. Unele lucruri pot fi adevărate, altele pot să nu fie. Multe lucruri nu sunt. Kylian este calm.

Clubul își dorește ca Mbappe să rămână. El este calm și se pregătește pentru jocurile de campionat. Nu pot spune că Mbappe a confirmat grupului că va continua aici. Dacă a spus asta grupului de jucători, ei bine este cu totul altceva. Eu n-am fost acolo, conversațiile mele cu el sunt doar despre fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Mai are încă un an de contract cu noi. Deși nu și-a prelungit până acum înțelegerea, el este este mulțumit alături de noi”, a spus Pochettino, în cadrul unei conferințe de presă, citat de Marca.

132 de goluri în 172 de meciuri are Kylian Mbappe la PSG. El a venit pe Parc de Princes în 2017, când șeicii îl aduceau de la AS Monaco pentru 145 de milioane de euro. În perezent, Mbappe valorează 160 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și