Închide meniul

Transferul lui Neymar la Barcelona, iminent! Starul brazilian a acceptat un salariu mai mic pentru a reveni pe Camp Nou

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 19:28

Transferul lui Neymar la Barcelona, iminent! Starul brazilian a acceptat un salariu mai mic pentru a reveni pe Camp Nou

Transferul lui Neymar la Barcelona, iminent

Neymar, în timpul unui meci/ Profimedia

Transferul lui Neymar la Barcelona este iminent, în această vară! Starul brazilian a acceptat un salariu mai mic pentru a reveni pe Camp Nou, la formaţia de la care pleca în vara lui 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG este dispusă să-l lase să plece pe Neymar la Barcelona. Starul brazilian a petrecut la campioana Franţei şase sezoane, fiind transferat în 2017 în schimbul sumei record de 222 milioane de euro.

Transferul lui Neymar la Barcelona, iminent

Conform jurnalistului spaniol Jose Alvarez Haya, de la El Chiringuito, Neymar şi oficialii de la Barcelona a ajuns la o înţelegere, în cele din urmă, iar starul brazilian va semna cu gruparea catalană, în această vară.

Neymar a acceptat un salariu mai mic pentru a reveni pe Camp Nou. Extrema sud-americană va încasa 13 milioane de euro la gruparea blaugrana, cu mult mai puţin faţă de cât încasa la PSG, aproximativ 40 de milioane de euro.

De asemenea, aceeaşi sursă citată mai sus anunţă că Neymar va semna un contract valabil pe patru sezoane cu Barcelona.

Reclamă

Şi Luis Enrique, antrenorul celor de la PSG, a oferit câteva declaraţii despre situaţia lui Neymar. Tehnicianul a dezvăluit că faptele sale vor vorbi de la sine, în privinţa viitorului starului brazilian, la campioana Franţei.

„Nu e nimeni mai presus decât clubul. Am ca obiectiv să mențin în privat discuțiile pe care le am cu jucătorii. Nu este profesionist. Prefer să mențin un secret. Cuvintele mele spun anumite lucruri, însă faptele vorbesc mai mult. Așadar faptele vor arăta clar care este ideea mea”, a declarat Luis Enrique, conform sport.es.

De asemenea, pe lângă Barcelona, Neymar a mai fost curtat insistent şi de Al-Hilal, cât şi de o formaţie din MLS, campionat în care a ajuns Lionel Messi în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG

Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la PSG! Vara agitată continuă la Paris. După „telenovela” Mbappe, problemele la campioana din Ligue 1 continuă.

Presa din Franţa anunţă că Luis Enrique şi Luis Campos, consilierul formaţiei de pe Parc des Princes, au avut întâlniri private cu cinci jucători de la PSG pentru a îi anunţa că nu intră în planurile antrenorului spaniol pentru acest sezon.

Situaţia tensionată de la PSG continuă. Rmcsport.bfmtv.com anunţă că Neymar şi Marco Verratti nu mai sunt doriţi la formaţia de pe Parc des Princes. Potrivit sursei mai sus menţionate, Luis Enrique şi Luis Campos s-au întâlnit cu cinci jucători pentru a le transmite că nu mai fac parte din planurile echipei pentru sezonul care stă să înceapă.

Neymar şi Verratti nu s-au antrenat marţi şi nici nu au fost prezenţi la ziua media organizată în cursul zilei de miercuri. Neymar ar fi simţit un disconfort la antrenamentul de luni, în timp ce Verratti ar avea bătăi de cap cu un virus. De asemenea, nici Kylian Mbappe, cel care a anunţat că nu îşi va prelungi contractul care expiră la finalul sezonului, nu a participat la ziua media.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și