Închide meniul

Tudor Băluță a fost dat afară de la Brighton! FCSB, Craiova și CFR pot lupta pentru mijlocașul cotat la două milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2022, 9:48

Tudor Băluță a fost dat afară de la Brighton! FCSB, Craiova și CFR pot lupta pentru mijlocașul cotat la două milioane de euro

Tudor Băluță a fost dat afară de la Brighton!

Tudor Băluță, în tricoul lui Brighton / Profimedia Images

Tudor Băluță a fost dat afară de la Brighton. Anunțul a fost făcut oficial pe site-ul clubului. Mijlocașul ajunsese în Anglia în 2019, de la Viitorul, și a jucat în perioada 2021-2022 pentru Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru mijlocașul de 23 de ani, el nu a jucat niciun minut pentru echipa lui Mircea Lucescu, fiind doar o dată pe banca de rezerve. Cota lui s-a și prăbușit de la 4.5 milioane la 2 milioane de euro.

Tudor Băluță a fost dat afară de la Brighton

”Tudor a fost un profesionist desăvârșit și un jucător cu care a fost o plăcere să lucrăm cât timp a fost cu noi. A muncit foarte mult pentru a reuși, dar opțiunile lui au fost limitate.

Îi dorim tot ce e mai bun și să își găsească o nouă provocare. Îl vom ajuta pentru a reuși asta. Vreau să profit de șansă pentru a-i mulțumi pentru ce a făcut pentru club”, a declarat David Weir, directorul tehnic al clubului, pentru site-ul oficial.

Tudor Băluță poate reveni în Liga 1

Băluță a fost la mare căutare în Liga 1 în iarnă, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova luptând pentru semnătura lui. Acum, devenit liber de contract, cele trei puteri din România vor putea redeschide lupta.

Reclamă

”Îmi place foarte mult de Băluță, cel mai mult îmi place de el. Am vrut să-l iau. Hagi l-a dat cu două milioane, eu am zis că le dau trei, dar nu a vrut să vină.

Nu a vrut el, băiatul, a zis că nu vine în România. Băluță e stâncă, e piatră, nu poate nimeni să treacă de el. Nu are voie să lipsească din echipa națională”, a spus Becali pentru Digi Sport, în 2019.

Tudor Băluță a început fotbalul la școala lui Gică Popescu, a jucat pentru ”Regele” Hagi la Viitorul, iar în primăvară a ieșit campion cu Kiev-ul lui Lucescu. „Baciul” are încredere că mijlocaşul va deveni un mare fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam mare încredere în Tudor Băluță. Nu știu de ce nu a reușit să se impună la echipe la care a jucat. E un jucător cu un potențial uriaș. Eu sper să revină. Eu cred în continuare în el. Era un jucător pe profilul meu. Nu e timpul pierdut”, a spus Gică Popescu pentru Antena Sport, la începutul anului.

Recomandări
  • Tudor Băluță e cotat la două milioane de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și