Închide meniul
VIDEO

„Tunetul Nordului” a lovit din nou! Erling Haaland are mai multe goluri decât meciuri jucate. A reuşit o „dublă” de senzaţie în Dortmund – Union Berlin 4-2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 septembrie 2021, 20:44

„Tunetul Nordului a lovit din nou! Erling Haaland are mai multe goluri decât meciuri jucate. A reuşit o „dublă de senzaţie în Dortmund – Union Berlin 4-2

Erling Haaland se poate îmbogăţi dacă se transferă la Manchester City

Profimedia

„Tunetul Nordului” a lovit din nou! Erling Haaland, „dublă” de senzaţie în Dortmund – Union Berlin 4-2

Erling Haaland e de neoprit. Vedeta lui Dortmund îşi făcea autocritica la începutul lunii şi spunea că „trebuie să am mai multe goluri decât meciuri în care evoluez”. Zis şi făcut!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegianul a reuşit o „dublă” de senzaţie în victoria cu Union Berlin, scor 4-2, şi a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul. Are 68 de goluri marcate în 67 de meciuri! De asemenea, acesta a ajuns la 7 meciuri consecutive cu gol (echipa naţională, Bundesliga şi UEFA Champions League).

A doua reuşită a atacantului a fost spectaculoasă. Acesta a marcat un gol fabulos cu o execuţie acrobatică la care portarul Luthe a fost spectator.

VEZI AICI GOLUL DE SENZAŢIE REUŞIT DE ERLING HAALAND

Reclamă

Tot în urma golurilor din această seară, atacantul cotat la 130 de milioane de euro l-a depăşit pe rivalul Robert Lewandowski şi este noul golgheter din Bundesliga. La fel ca superstarul polonez, acesta are 7 reuşite, dar şi 4 pase de gol în dreptul numelui său.

Anunţ uriaş al lui Erling Haaland: „A juca pentru Real Madrid e un vis! E ceva ce vreau să fac în viaţa mea”

Fanii celor de la Real Madrid visează cu ochii deschişi la un trident de vis: Mbappe, Benzema şi Haaland. Ca şi Mbappe, Haaland a anunţat că vrea să ajungă să joace la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Real Madrid? Bună întrebare. Nu mă gândesc prea mult la asta. Mă gândesc doar la următorul joc, apoi vom vedea. A juca pentru Real Madrid este un vis și ceva ce vreau să fac la un moment dat în viața mea„, e declaraţia dată de Haaland care anunţă un nou transfer stelar în fotbalul mondial.

Recomandări
  • Erling Haaland, „dublă” de senzaţie în Dortmund – Union Berlin 4-2
  • Superstarul norvegian are mai multe goluri decât meciuri jucate

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și