Închide meniul

Turcii au ieșit la atac după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș. Dezvăluiri de la negocieri: „I-a insultat”

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 13:06

Reclamă
Turcii au ieșit la atac după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș. Dezvăluiri de la negocieri: I-a insultat”

Turcii au ieșit la atac, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Turcii au ieșit la atac, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș. Reacția acestora a venit în urma negocierilor dintre oficialii „vulturilor” din Istanbul și tehnicianul de 78 de ani, care au avut loc la București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii din Turcia au transmis un mesaj deosebit de dur și au făcut dezvăluiri de la discuțiile dintre „Il Luce” și reprezentanții lui Beșiktaș. Aceștia au anunțat faptul că Mircea Lucescu i-ar fi insultat pe oficiali, printr-o serie de afirmații.

Turcii au ieșit la atac, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beșiktaș. Ce s-a scris despre „Il Luce”

Jurnaliștii publicației fotospor.com susțin faptul că Mircea Lucescu a avut o atitudine prin care i-a insultat pe oficialii lui Beșiktaș, la negocierile de la București.

Conform acestora, reprezentanții clubului din Istanbul au decis să nu îl mai contacteze pe cel mai titrat antrenor român. De asemenea, jurnaliștii publicației menționate anterior au făcut dezvăluiri despre discuția dintre oficiali și Lucescu. Iată ce ar fi spus tehnicianul:

După ce negocierile cu Mircea Lucescu s-au încheiat, cei de la Beșiktaș l-au numit antrenor pe Fernando Santos, care a fost, în trecut, selecționer al echipelor naționale din Grecia, Portugalia sau Polonia.

Reclamă

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a refuzat-o pe Beşiktaş

Mircea Lucescu a dezvăluit că nu a vrut să semneze cu Beşiktaş, în plin sezon. „Il Luce” a transmis faptul că nu a vrut să rişte şi să preia echipa în această perioadă.

„Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Turcii au venit la Bucureşti pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu pentru a prelua echipă. Până la urmă, negocierile nu s-au finalizat, iar Mircea Lucescu nu a acceptat să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Beşiktaş timp de două sezoane, între 2002 şi 2004. În sezonul 2002-2003, antrenorul român a reuşit să câştige titlul în Turcia pe banca „vulturilor”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și