Închide meniul

Turcii l-au avertizat pe Giovanni Becali după ce i-a adus pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray. „Dacă nu funcționează ăștia doi, nu mai intră picior de român aici!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 16:39

Turcii l-au avertizat pe Giovanni Becali după ce i-a adus pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray. „Dacă nu funcționează ăștia doi, nu mai intră picior de român aici!

Avertismentul conducerii lui Galatasaray după transferurile lui Cicâldău și Moruțan

Hepta

  • Presiune uriașă pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău
  • Turcii l-au avertizat pe Giovanni Becali

Anunțul a fost făcut chiar de Giovanni Becali, impresarul care i-a adus pe cei doi jucători la Istanbul. Președintele grupării „Cim Bom” l-a atenționat deja pe Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali: „Dacă nu funcționează Moruțan și Cicâldău, nu mai intră picior de român aici!”

„Terim antrenează echipa, joacă mâine, iar apoi va veni în sala de întâlniri, la stadion, unde se prepară iarba de parcă e Wembley. Moruțan e un copil. Dacă ia numărul 10 e vai de capul lui, trebuie să simtă presiunea pe el, să vadă ce diferență e între cum se antrena în țară.

Mi-a zis președintele că, dacă nu funcționează ăștia doi, nu mai intră picior de român aici! Pe amândoi i-au luat pe răspunderea mea. Eu cred în acești doi copii”, a spus Giovanni Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Cicâldău a debutat cu gol la Galatasaray și a fost aproape să marcheze și în al doilea meci, dar șutul său s-a oprit doar în bară. De cealaltă parte, Moruțan are șanse mari să preia tricoul cu numărul 10, astfel că presiunea va fi și mai mare pe fosta „perlă” de la FCSB.

Suma plătită de Galatasaray pentru Moruțan și Cicâldău poate ajunge până la 12,2 milioane de euro, asta dacă turcii se vor califica în grupele Europa League și îi plăti bonusurile lui Gigi Becali.

Reclamă

În acest sezon, Moruțan a înscris un singur gol și nu a oferit niciun assist în cele 7 meciuri jucate în tricoul lui FCSB. De cealaltă parte, Cicâldău, care a apucat să joace doar trei meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon, nu a contribuit cu vreun gol sau un assist.

În sezonul precedent, cifrele lui Moruțan și Cicâldău au fost mult mai impresionante. Fostul jucător de la FCSB a fost cel mai bun pasator al Ligii 1, cu 15 assist-uri, în timp ce Cicâldău a fost golgheterul Craiovei, cu 12 reușite în toate competițiile.

Lista românilor care au jucat de-a lungul timpului la Galatasaray

Cei mai cunoscuți români care au jucat pentru formația din Istanbul sunt Gică Hagi și Gică Popescu, cei care au cucerit alături de Galatasaray Cupa UEFA și Supercupa Europei.

Reclamă 4 / 0/3
  • Florin Bratu
  • Iulian Filipescu
  • Gheorghe Hagi
  • Gheorghe Popescu
  • Iasmin Latovlevici
  • Adrian Ilie
  • Ionuț Luțu
  • Radu Niculescu
  • Iosif Rotariu
  • Ovidiu Petre
  • Bogdan Stancu
  • Gabriel Tamaș
  • Alexandru Cicâldău
  • Olimpiu Moruțan

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu - Gaziantep. Cum a reușit să surprindă mijlocașul român.
Fotbal extern • 13 apr., 17:59
Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Fotbal extern • 11 apr., 20:58
A venit nota de plată pentru Fenerbahce, după scenele ireale din Supercupa Turciei! Amenda uriaşă dată de federaţie
Scene ireale la Supercupa Turciei
Fotbal extern • 7 apr., 21:48
Scene ireale la Supercupa Turciei! Galatasaray – Fenerbahce, boicotat! Juniorii lui Fener au refuzat să joace
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray
Fotbal extern • 2 apr., 20:26
„Ce presiune?” Ianis Hagi, avertizat că nu are nicio scuză dacă ajunge la Galatasaray: „Trebuia să se facă baschebalist!”