Închide meniul

U Craiova – CFR Cluj şi ponturi pentru derby-ul finalului de sezon din Liga 1

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 7:31

Reclamă
U Craiova – CFR Cluj şi ponturi pentru derby-ul finalului de sezon din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Meci tare între Craiova şi CFR

În acest moment, CFR este în fruntea clasamentului, cu 46 de puncte din 9 meciuri jucate (golaveraj 14-6), iar Universitatea este pe poziția a doua, cu 44 de puncte din 8 meciuri (golaveraj 16-11).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întâmplările din ultimele două săptămâni o plasează pe „Știința” în postura de favorită. În primul rând, Universitatea este mai bine pregătită și mai odihnită decât campioana en-titre. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi ar fi trebuit să joace pe 29 iulie contra Astrei, însă partida nu s-au mai jucat din cauza faptului că „giurgiuveanul” Crepulja a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Meciul a fost reprogramat pentru 31 iunie, dar nici atunci nu s-a jucat, întrucât alți patru astrali s-au infectat. Așadar, ultimul meci al oltenilor a fost cel cu FC Botoșani (2-0), jucat pe 19 iulie.
De partea cealaltă, CFR Cluj a jucat pe 31 iulie cu FCSB, într-o restanță din etapa a 8-a a Play-off-ului (și a câștigat cu 2-0). 

Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc pe 25 iulie, dar a fost amânată pentru că mai mulți jucători ai lui CFR au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Echipa a intrat în carantină, nu s-a antrenat câteva zile, pentru ca apoi să se descopere că rezultatele testelor au fost greșite. Pe lângă faptul că nu s-au putut pregăti, clujenii sunt nevoiți să joace trei meciuri în 8 zile (pe 28 iulie au jucat cu FC Botoșani, câștigând cu 1-0).

Bergodi e relaxat, Petrescu are dureri de cap

Reclamă

"Băieții s-au pregătit foarte bine. Sunt concentrați, sunt motivați. Încercăm în continuare să ținem viu visul de a câștiga titlul", a declarat Cristiano Bergodi. De partea cealaltă, Dan Petrescu nu este la fel de relaxat. Antrenorul campioanei a fost depistat pozitiv și a ajuns la spital cu dureri de cap. De altfel, Petrescu nu a stat pe bancă cu FC Botoșani și este posibil să lipsească până la finalul sezonului, inclusiv de la antrenamente. În plus, și alți membri ai staff-ului tehnic sunt infectați.

Ponturi U Craiova vs CFR Cluj

Cu siguranță că mulți pariori vor avea pe biletul zilei o selecție din Universitatea Craiova vs CFR Cluj. Dacă analizăm ce s-a întâmplat în cele trei meciuri directe din acest sezon, observăm că echipa antrenată de Dan Petrescu a înscris de fiecare dată două goluri, deci poate fi încercat un pariu pe selecția „CFR Cluj peste 1.5 goluri”:
    • CFR Cluj vs Universitatea Craiova 2-3
    • Universitatea Craiova vs CFR Cluj 0-2
    • CFR Cluj vs Universitatea Craiova 2-0

Având în vedere că va fi un meci cu titlul „pe masă”, este foarte probabil ca nervii să fie întinși la maxim. Universitatea a primit 5 cartonașe galbene în partida cu FC Botoșani. Cu siguranță că vor avea intrări dure și jucătorii oaspeți. Un pariu pe selecția „peste 6,5 cartonașe galbene” are șanse de reușită.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt pont: ambele echipe să înscrie. Se întâlnesc două formații cu jucători valoroși, care pot înscrie atât prin acțiuni individuale (pătrunderi, șut de la distanță), cât și la capătul unor faze de joc colective. De o parte sunt Koljici, Cicâldău, Nistor, Mihăilă, iar de cealaltă parte îi avem pe Omrani, Chipciu, Rondon, Costache.

Echipă probabilă Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Mihăilă, Koljic, A. Ivan
Absent: Bancu – suspendat pentru cumul de galbene (ar fi trebuit să fie suspendat în meciul cu Astra, care nu s-a jucat)

Echipă probabilă CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Aurelio, Bordeianu, Itu – Deac, Omrani, Costache

Absenți: Cr. Manea, Djokovic, Traore (în recuperare după ce s-au infectat cu noul coronavirus)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și