Închide meniul

UEFA a exclus-o pe Osasuna din cupele europene. Oficialii clubului au reacționat dur

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 11:51 / Actualizat: 24 iunie 2023, 13:05

UEFA a exclus-o pe Osasuna din cupele europene. Oficialii clubului au reacționat dur

UEFA a exclus-o pe Osasuna din cupele europene

Trofeul UEFA Conference League / Profimediaimages

UEFA a exclus-o pe Osasuna din cupele europene. Oficialii de la Nyon au luat aceasă decizie ca urmare a participării clubului, în sezonul 2013-2014, la o serie de meciuri controversate. Astfel, formația spaniolă nu va juca în preliminariile UEFA Conference League din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul continental a luat această decizie, iar oficialii clubului au reacționat imediat. Aceștia sunt determinați să conteste decizia și speră că situația se poate rezolva.

UEFA a exclus-o pe Osasuna din cupele europene. Spaniolii critică decizia forului continental

Oficialii clubului au confirmat decizia UEFA, printr-un comunicat oficial. Totuși, aceștia sunt de părere că decizia forului continental vine ca urmare a unui complot împotriva clubului. Decizia vine ca urmare a participării echipei spaniole la trucarea de meciuri, în urmă cu 10 ani.

„Puternici cu cei slabi, slabi cu cei puternici. UEFA nu a vrut să țină cont de deciziile luate de tribunalele din Spania, care au spus că Osasuna a fost victima unei diversiuni a foștilor directori.

În opinia noastră, mesajul transmis de UEFA este, fără dubiu, împotriva fotbalului. Investigația UEFA se focusează pe ceva ce s-a întâmplat acum mult timp, care s-a vindecat și a lăsat în spate problemele între timp.

Reclamă

În ultimele săptămâni, am asistat la scurgeri continue de informații extrem de interesante, la nivel național, iar media și jurnaliștii i-au sacrificat pe cei mici în fața celor puternici”, este o parte a comunicatului postat de oficialii de la Osasuna.

În sezonul precedent, echipa spaniolă a terminat pe locul 7 în La Liga. Această poziție îi oferea posibilitatea clubului de a participa în UEFA Conference League. Rămâne de văzut însă dacă oficialii de la Nyon vor reveni asupra deciziei.

Tragerea la sorţi, turul 2 preliminar al Conference League. CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi

CSKA 1948 – FCSB, CFR Cluj – Adana Demirspor, CSKA Sofia – Sepsi, la tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar al Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Sepsi şi-au aflat adversarele.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB şi CFR Cluj au fost capi de serie , în timp ce Sepsi nu s-a aflat în urna favoritelor. FCSB va juca cu CSKA 1948, iar primul meci va fi în deplasare. CFR Cluj va juca primul meci cu Adana Demirspor pe teren propriu, în timp ce Sepsi se va deplasa la Sofia în prima manşă a dublei cu CSKA Sofia.

FCSB va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948

FCSB Va juca fără spectatori returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar din Conference League. Manșa tur se va disputa pe 26 iulie, la Sofia, în timp ce returul, programat pe 3 august, va avea loc la București.

FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. În acest context, Gigi Becali nu îşi poate rotunji veniturile din vânzarea biletelor.

„Partida de la București va avea loc fără spectatori, ca urmare a unei decizii a Comisiei de Etică și Disciplină a UEFA din sezonul trecut”, a anunţat FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și