Închide meniul

UEFA Champions League. Bayern Munchen, făcută K.O. de Villarreal în prima repriză! Spaniolii au deschis scorul după o fază „de Playstation”! Bavarezii, fără reacție

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 22:57

UEFA Champions League. Bayern Munchen, făcută K.O. de Villarreal în prima repriză! Spaniolii au deschis scorul după o fază „de Playstation! Bavarezii, fără reacție

Champions League. Villarreal - Bayern Munchen

Profimedia

UEFA Champions League | Villarreal a deschis scorul în meciul cu Bayern Munchen în minutul 8, prin Arnaut Danjuma (25 de ani). Atacantul olandez a finalizat o fază fabuloasă, „de Playstation”, creată de trupa lui Unai Emery.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Villarreal a deblocat tabela în duelul cu Bayern Munchen, din sferturile UEFA Champions League. Arnaut Danjuma a marcat după numai 8 minute şi a declanşat „vulcanul” pe Estadio de la Ceramica.

UEFA Champions League | Bayern Munchen, făcută K.O. de Villarreal! Fază „de Playstation” reuşită de trupa lui Unai Emery

Danjuma a finalizat o fază superbă lucrată de formaţia lui Unai Emery, „de Playstation”, pornită din propria jumătate. Jucătorii lui Villarreal au legat multe pase din prima de-a lungul terenului și au destabilizat defensiva lui Bayern Munchen.

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Faza superbă s-a încheiat cu reluarea spre poartă a lui Dani Parejo, deviată de Danjuma în colțul opus, fără speranțe pentru Manuel Neuer. Portarul bavarezilor se afla pe direcția balonului trimis de Parejo, dar apariția lui Danjuma l-a surprins complet.

Reclamă

Danjuma face show în UEFA Champions League! Olandezul, al 6-lea gol din acest sezon

Danjuma se află la cel de-al 6-lea gol din UEFA Champions League, în actualul sezon. Atacantul olandez a marcat 14 goluri pentru Villarreal în toate competițiile din stagiunea curentă.

Villarreal a reușit să mai marcheze o dată până la pauză, însă golul a fost anulat. Coquelin a înscris cu o lovitură de cap în minutul 41, dar mijlocașul se afla în poziție de offside, iar centralul n-a validat golul.

Villarreal – Bayern Munchen | Echipele de start:

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Coquelin, Capoue, Parejo – Moreno, Danjuma, Lo Celso

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Alcacer, Alfonso Pedraza, Asenjo, Aurier, Chukwueze, Gomez, Iborra, Mandi, Mario Gaspar, Pena, Pino, Trigueros

Antrenor: Unai Emery

Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Musiala – Coman, Muller, Gnabry – Lewandowski

Rezerve: Fruchtl, Goretzka, Nianzou, Richards, Roca, Sabitzer, Sane, Stanisic, Sule, Tillman, Ulreich, Wanner

Antrenor: Julian Nagelsmann

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și