Închide meniul

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Diego Simeone, atacat cu sticle de fanii „diavolilor”, după ce a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick! Haos total pe Old Trafford

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2022, 0:30

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Diego Simeone, atacat cu sticle de fanii „diavolilor, după ce a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick! Haos total pe Old Trafford

Diego Simeone pleacă de la Atletico Madrid

Diego Simeone/ Profimedia

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Diego Simeone, lovit cu sticle de fanii „diavolilor”

Atletico Madrid a învins-o pe Manchester United, scor 1-0, pe Old Trafford, și s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, cu 3-2 la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick, iar fanii lui Manchester United au răbufnit. Extrem de furioși pentru gestul respectiv și pentru eliminarea din UEFA Champions league, suporterii englezi au aruncat cu sticle în antrenorul lui Atletico Madrid, anunță Mirror.

Simeone a fost nevoit să fugă spre vestiare pentru a scăpa de obiectele aruncate din tribună.

Renan Lodi a marcat golul victoriei pentru Atletico Madrid, în minutul 41, după o centrare expediată de Antoine Griezmann.

Reclamă

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.


După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei eliminări consecutive din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Nici rivalul Lionel Messi nu s-a descurcat mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Echipa lui Cristiano Ronaldo, 5 ani fără trofeu câștigat

Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost în mai 2017. Atunci, „Diavolii” cucereau UEFA Europa League, după 2-0 în finala cu Ajax. De atunci, formația de pe Old Trafford n-a mai simțit gustul succesului.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și