Închide meniul

Ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi! Antrenorul de la Rangers a anunțat când va fi din nou pe teren fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 21:20

Reclamă
Ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi! Antrenorul de la Rangers a anunțat când va fi din nou pe teren fiul Regelui”

Ianis Hagi, Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers / Getty Images

Antrenorul de la Rangers a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi. Tehnicianul a oferit chiar și o dată la care fiul „Regelui” ar putea fi din nou pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul anului precedent. După un proces lung de recuperare, în care a fost supus și unei operații, mijlocașul se pregătește de revenirea pe teren.

Ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi! Antrenorul de la Rangers a făcut anunțul

Michael Beale, antrenorul de la Rangers, a dezvăluit că Ianis Hagi ar putea fi pe teren la finalul acestei luni. Mai exact, tehnicianul speră să se poată baza pe serviciile mijlocașului român la partida din campionat cu St. Johnstone, programată pe 28 ianuarie, de la ora 17:00.

„Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St. Johnstone”, a declarat Michael Beale, într-o conferință de presă, conform paginii oficiale al celor de la Rangers.

Ianis Hagi a suferit ruptură de ligamente, la o partidă din Cupa Scoției, pe data de 21 ianuarie. Timp de un an, mijlocașul de 24 de ani nu a putu evolua niciun meci, procesul de recuperare fiind unul de lungă durată din cauza accidentării extrem de complicate.

Reclamă

Ianis Hagi, tot mai aproape de revenirea la Rangers

Ianis Hagi este tot mai aproape de revenirea la Rangers. Antrenorul scoţienilor a oferit ultimele detalii despre starea internaţionalului român, care s-a accidentat la începutul anului precedent.

Michael Beale, tehnicianul de la Rangers, a fost întrebat la o conferinţă de presă, despre momentul în care Ianis Hagi va reveni pe teren. Antrenorul a oferit chiar şi un termen, şi speră ca până la finalul lunii, mijlocaşul să reintre în joc.

Mai mult decât atât, Beale a declarat că internaţionalul român, în vârstă de 24 de ani, va avea un rol extrem de important, în momentul în care va reveni în lotul lui Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

„Sperăm să-l vedem în acțiune până la finalul lunii. Atât el, cât și Souttar se antrenează acum normal, cu echipa. Ianis va juca un rol extrem de important când va fi în formă. E un jucător foarte bun, în care eu cred foarte mult”, a declarat antrenorul lui Rangers, într-o conferinţă de presă, conform paginii oficiale a clubului scoţian.

Rangers este în prezent pe locul doi în prima ligă din Scoţia. Trupa lui Ianis Hagi are 46 de puncte, obţinute după 20 de runde, fiind la o distanţă de 9 puncte de rivala de la Celtic, care este lider.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și