Închide meniul
EXCLUSIV

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 15:34

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga

Nicolae Stanciu, idol în Cehia

Nicolae Stanciu, în tricoul Slaviei Praga / Profimedia Images

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga au fost oferite chiar de agentul mijlocaşului român. Anamaria Prodan susţine că dacă Wuhan Tree Towns îl va lăsa să plece pe român, sunt şanse ca acesta să accepte oferta cehilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta echipă a lui Stanciu îi oferă un salariu anual de 1.8 milioane de euro. Astfel, şansele ca Stanciu să ajungă la CFR pentru 500.000 de euro pe an sunt nule. „România nu îşi permite transferul lui Stanciu”, ne anunţă şi Anamaria.

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga

„Aşteptăm şi vedem ce vor cei din China. Să spună hotărât că-l lasă să plece. E sub contract, e greu de vorbit aşa. Ei au ţinut foarte tare la Stanciu, dar au primit bani buni pe el. Ăsta e fotbalul, vii, pleci, vii, pleci. Niciun jucător să nu spună `nu mă duc acolo niciodată`.

Toată cariera lui a avut perioade extraordinare. N-a fost un jucător care să nu facă faţă unde a fost. În momentul ăsta, dacă mă întrebaţi, nu este ceva viabil. România nu îşi permite transferul lui Stanciu. Când pleacă afară, e foarte greu să se mai întoarcă.

Stanciu este cel mai mare fotbalist pe care îl are România în momentul actual. Poate să se supere oricine, dar nu zic asta pentru că îl reprezint eu”, a spus Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Nicolae Stanciu, aproape de o revenire de senzaţie la Slavia Praga

Stanciu ar putea reveni în Cehia de la Wuhan Three Towns la finalul acestui an sau, cel mai târziu, în luna ianuariem susţine gsp.ro. Stanciu a ajuns în China, la Wuhan Three Towns, în luna martie a acestui an. Atunci, Slavia Praga a încasat 3.6 milioane de euro.

Nicolae Stanciu e aşteptat de Slavia Praga cu un salariu uriaş de 1.800.000 de euro pe an. Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Stanciu a mai jucat la Slavia Praga între iulie 2019 şi martie 2022, timp în care a înscris 25 de goluri și a oferit 28 de pase decisive în 111 meciuri.

Şi antrenorul de la Slavia Praga îl doreşte pe Nicolae Stanciu

Slavia Praga are un început de sezon modest şi a fost eliminată din Conferece League. La finalul ultimului meci din grupă, antrenorul cehilor a declarat că ceea ce lipseşte echipei sale este un jucător de creaţie, precum era Nicolae Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne lipsesc pasele și luciditatea lui Stanciu în astfel de momente”, a declarat Jindrich Trpisovsky, citat de presa din Cehia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și