Închide meniul

Nicolae Stanciu, revenire de senzaţie în Europa! Clubul îl aşteaptă cu braţele deschise: „Avem nevoie de el”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 21:17

Nicolae Stanciu, revenire de senzaţie în Europa! Clubul îl aşteaptă cu braţele deschise: „Avem nevoie de el

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa

Nicolae Stanciu, în tricoul echipei naţionale / Profimediaimages

Nicolae Stanciu pregăteşte o revenire de senzaţie în Europa! Slavia Praga este clubul care îl aşteaptă cu braţele deschise pe internaţionalul român, după cum afirmă chiar antrenorul grupării din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu evoluează la gruparea chineză Wuhan Three Towns din vara trecută. Mijlocaşul s-a integrat perfect în campionatul asiatic, şi a ajuns la 8 goluri şi 8 assist-uri, în 18 partide în care a evoluat, însă cu toate acestea îşi doreşte să revină în Europa.

Nicolae Stanciu, revenire de senzaţie în Europa

Slavia Praga are un început de sezon modest, şi a fost eliminată din Conferece League. La finalul ultimului meci din grupă, antrenorul cehilor a declarat că ceea ce lipseşte echipei sale este un jucător de creaţie, precum era Nicolae Stanciu.

„Ne lipsesc pasele și luciditatea lui Stanciu în astfel de momente”, a declarat Jindrich Trpisovsky, citat de presa din Cehia.

Şi agentul lui Nicolae Stanciu a confirmat faptul că mijlocaşul este cu gândul la o revenire în Europa, după doar o jumătate de sezon petrecută în China. Totodată, Pavel Zika a declarat că internaţionalul român deja le-a transmis oficialilor de la Slavia faptul că vrea să se întorcă în campionatul Cehiei, şi asta s-ar putea întâmpla chiar în fereastra de transferuri din iarnă!

Reclamă

„Stanciu vrea înapoi la Slavia și le-a transmis asta deja”, a declarat Pavel Zika, agentul lui Nicolae Stanciu, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Nicolae Stanciu are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Gruparea care este pe primul loc în China va trebui să încaseze suma de 4 milioane de euro pentru a-l lăsa pe mijlocaşul român să se transfere la Slavia Praga, anunţă tot presa din Cehia.

Nicolae Stanciu a evoluat la Slavia Praga timp de trei sezoane, din iulie 2019, până în primăvara acestui an. În 111 partide în care a evoluat pentru gruparea cehă, internaţionalul român a marcat 25 de goluri şi a oferit 28 de assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei, în ultima etapă din China. Mijlocașul român a deschis scorul în confruntarea dintre Wuhan Three Towns, echipa sa, și Guangzhou City.

Nicolae Stanciu a marcat în minutul 11 al întâlnirii din etapa a 23-a din campionatul Chinei. Mijlocașul a reușit un șut superb, din interiorul careului. Portarul advers nu a avut nicio șansă în fața execuției de clasă a românului.

Nicolae Stanciu a șutat fără să stea pe gânduri, iar voleul său a fost plasat sub bara transversală, aproape de vinclul porții celor de la Guangzhou City. Golul său l-a uluit și pe comentatorul partidei, care a fost impresionat de execuția românului.

„Nu vei vedea multe goluri de asemenea fel. Ce rachetă. A lovit perfect. Nimic nu putea opri un asemenea şut. Portarul nu are nicio vină, nu poate opri un moment de genialitate ca acesta”, a spus comentatorul, după golul de senzație reușit de Nicolae Stanciu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și