Închide meniul

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu! Cerințele celor de la Galatasaray

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 11:05

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu! Cerințele celor de la Galatasaray

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci amical la Galatasaray/ Profimedia

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu au fost dezvăluite în presa din Turcia. Galatasaray a avut o cerință specială, pentru a accepta împrumutul internaționalului român la formația din Superlig, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan se va despărți de Galatasaray în această vară și va fi împrumutat, timp de un sezon, la Ankaragucu. Și în sezonul trecut, internaționalul român a fost de asemenea cedat de campioana din Turcia, la Pisa.

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu

Presa din Turcia a anunțat că transferul lui Olimpiu Moruțan la Ankaragucu se va oficializa în următoarea perioadă. Turcii anunță că antrenorul celor de la Galatasaray a decis ca internaționalul român să fie cedat din nou în această vară.

Concret, Okan Buruk a vrut să reducă numărul de străini din lotul lui Galatasaray, astfel că Olimpiu Moruțan va fi cedat la Ankaragucu.

Presa din Turcia a mai anunțat că Galatasaray îi va plăti în totalitate salariul lui Moruțan, chiar dacă acesta va fi împrumutat la Ankaragucu. În schimbul acestui fapt, campioana Turciei a avut o cerință specială.

Reclamă

Mai exact, Olimpiu Moruțan a fost impus în primul 11 de la Ankaragucu, pentru a prinde cât mai multe minute și pentru a se putea dezvolta la noua sa echipă.

Contractul lui Olimpiu Moruțan cu Galatasaray expiră în vara lui 2026. Mijlocașul de 24 de ani a fost cumpărat de turci în vara lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 4,2 milioane de euro.

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan. Deţinut de Galatasaray, Moruţan va rămâne în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul agent de jucători a spus că Olimpiu Moruţan va semna cu Ankaragucu sau Pendikspor, ambele echipe fiind din prima ligă turcă.

„Azi se rezolvă transferul lui Olimpiu Moruțan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul. E vorba de un împrumut pe un an.

Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte, foarte bun.

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem.

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice”, a spus Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și