Închide meniul

Uluitor! Pedri, confundat de Joan Laporta cu Lionel Messi. Cum a reacționat puștiul minune al Barcelonei care „valorează mai mult de un miliard de euro”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 15:55

Uluitor! Pedri, confundat de Joan Laporta cu Lionel Messi. Cum a reacționat puștiul minune al Barcelonei care „valorează mai mult de un miliard de euro

Pedri a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona

Profimediaimages

Pedri, confundat de Joan Laporta cu Lionel Messi

Moment uluitor în timpul conferinței de presă organizate pentru prelungirea contractului lui Pedi. Puștiul minune al Barcelonei a fost confundat, în direct, de președintele Joan Laporta cu Lionel Messi. Toți jurnaliștii și oficialii prezenți în sală au izbucnit în hohote de râs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ULUITOR

Pentru a își îndrepta greșeala, Laporta l-a lăudat pe tânărul fotbalist și a spus că „valorează mai mult de un miliard de euro”.

„Perla” catalanilor nu s-a supărat și a oferit declarații tari la final. „FC Barcelona este cel mai bun club din lume. Ne vom reveni. Am semnat până în 2026, dar sper să rămân aici mai mulți ani. Vreau să câștig tot ce se poate în fiecare an”, a spus acesta, citat de Marca.

Jucătorul de 18 ani avea contract cu gruparea blaugrana până în 2022 şi e cotat la 80 de milioane de euro. El este văzut printre fanii catalanilor urmaşul lui Andres Iniesta.

Reclamă

 

Pedri a semnat prelungirea contractului cu Barcelona

Pedri şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026. Fără posibilitatea de a face transferuri scumpe, catalanii le betonează înţelegerile starurilor aflate deja la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, a avut evoluții remarcabile. Catalanii vor să se asigure că nu va putea fi cumpărat de nicio echipă și i-au „betonat” noul contract.

Jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit că conducătorii Barcelonei i-au mărit clauza de reziliere lui Pedri de la 400 de milioane de euro la 1 miliard de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și