Închide meniul

Uluitor! Președintele lui Sporting Lisabona îi acuză de furt pe oficialii lui FC Porto: ”I-au luat portofelul și telefonul!” ”Leii” vor depune plângere penală!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 februarie 2022, 0:03

Uluitor! Președintele lui Sporting Lisabona îi acuză de furt pe oficialii lui FC Porto: ”I-au luat portofelul și telefonul!” ”Leii” vor depune plângere penală!

Președintele lui Sporting Lisabona îi acuză pe oficialii lui FC Porto de furt

Profimedia

Președintele lui Sporting Lisabona îi acuză pe oficialii lui FC Porto de furt

Sporting și Porto au remizat în derby-ul etapei, iar un scandal monstru s-a iscat între jucătorii și oficialii celor două echipe. La final, când încerca să se urce în autobuz, Frederico Varandas, președintele ”leilor”, ar fi fost atacat de oficialii rivalilor, care i-ar fi furat portofelul și telefonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sporting CP informează că președintele Frederico Varandas a fost ieri ținta agresiunii verbale și a tentativelor de agresiune fizică de către Vitor Baia, vicepreședinte și administrator al FC Porto, Sergio Conceicao, antrenorul echipei, și Rui Cerqueira, director de presă al clubului.

Când mergea la autobuzul echipei, cei trei bărbați, înconjurați de mai mulți oameni de la pază, l-au așteptat. Apoi, Rui Cerqueira l-a izbit violent pe președinte, luându-i portofelul cu telefonul mobil, cărțile de identitate și cărțile de credit din mâna lui, fugind imediat. În ciuda prezenței polițiștilor la fața locului, aparatul și documentele nu au fost găsite.

Sporting CP va depune plângere penală împotriva lui Vitor Baia, Sergio Conceicao și Rui Cerqueira. Și va depune toate eforturile pentru a se asigura că agresorii acestor fapte sunt interziși în locurile de sport”, a transmis Sporting.

FC Porto – Sporting 2-2, meci cu 11 cartonașe galbene

FC Porto a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, cu Sporting Lisabona, în Portugalia.

Reclamă

Pentru FC Porto au marcat Vieira ’38 şi Taremi ’78, în timp ce Sporting a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Paulinho (8) şi Santos (34).

După eliminarea lui Coates din minutul 49, Sporting a evoluat cu un jucător mai puţin, într-un meci în care s-au acordat şi 11 cartonaşe galbene.

La final, de la Porto au fost eliminați Pepe și portarul Agustin Marchesin, iar de la Sporting Palhinha și Bruno Tabata, după ce jucătorii și-au aruncat cuvinte grele.

Reclamă 4 / 0/3

După 22 de etape, FC Porto, echipă antrenată de Sergio Conceicao, este neînvinsă în campionat şi are un avans pe primul loc de 6 puncte faţă de Sporting, 60, respectiv 54. Locul 3 este ocupat de Benfica Lisabona, cu 47 de puncte, şi un meci mai puţin.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și