Închide meniul

Un alt Mbappe face furori la PSG! Ethan visează să-i calce pe urme lui Kylian. „Are multe calități!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 17:24

Un alt Mbappe face furori la PSG! Ethan visează să-i calce pe urme lui Kylian. „Are multe calități!

Ethan Mbappe e fratele lui Kylian Mbappe

Profimedia

Kylian ar putea pleca la Real Madrid la sfârșitul sezonului, dar, chiar și așa, PSG nu va rămâne fără măcar un Mbappe. Ethan e puștiul care face furori la juniori și care ar putea să fie vedeta parizienilor în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ethan, celălalt Mbappe de la PSG

Ethan e un fotbalist de profil diferit față de Kylian. Mbapppe Jr. e un mijlocaș tehnic care face ce vrea cu mingea la picior. De asemenea, spre deosebire de vedeta de la prima echipă a lui PSG, puștiul de 15 ani este jucător de picior stâng. În plus, Ethan execută mereu lovituri libere și cornere, ceea ce Kylian nu face la PSG.

Etinho, așa cum este alintat de fratele mai mare, a ajuns în atenția experților, care îl compară cu Eduardo Camavinga, puștiul de la Real Madrid. Antrenorii care l-au avut pe mână au doar cuvinte de laudă pentru Mbappe Jr.

„Ethan este un băiat cu multe calități. Este un mijlocaș foarte elegant. Se simte confortabil, este foarte inteligent. Cu siguranță este un jucător pe rampa de lansare”, a explicat Jean-Claude Lafargue, fost director al academiei „Clairefontaine”, unde au crescut jucători precum Zidane, Henry sau chiar Kylian Mbappe.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ethan Mbappe (@ethanmbappe)

Reclamă

Kylian Mbappe, între PSG și Real Madrid

Kylian Mbappe ține în continuare capul de afiș în presa internațională. Chiar dacă francezii au anunțat că superstarul de 23 de ani ia în calcul prelungirea contractului cu PSG, Marca ”contraatacă” și anunță că cel mai valoros jucător din lume a decis.

Spaniolii au explicat că Mbappe își dorește cu orice preț să ajungă pe Santiago Bernabeu. În trecut, el a declarat în multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, echipă pe care o susține din copilărie, iar la vară vrea să își vadă visul cu ochii.

Recent, Kylian Mbappe a reușit o „dublă” în meciul PSG – St. Etienne 3-1 și a ajuns la 156 de goluri în tricoul echipei de pe Parc de Princes. L-a egalat pe Zlatan Ibrahimovic în clasamentul golgheterilor all-time ai clubului, fiind depășit doar de Edinson Cavani (200 de goluri).

Reclamă 4 / 0/3

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 24 goluri în 34 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Citește și:
Recomandări
  • Un alt Mbappe face furori la PSG
  • Ethan visează să-i calce pe urme lui Kylian

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și