Închide meniul

Un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă. A fost reţinut de poliţişti şi internat în spitalul de psihiatrie. Ce avea în rucsac

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 15:26

Un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă. A fost reţinut de poliţişti şi internat în spitalul de psihiatrie. Ce avea în rucsac

Bestimage / Pool UEFA via Bestimage via Hepta

Neymar este jucătorul celor de la PSG

În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 01.30, un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă. Vizată a fost locuinţa din La Celle-Saint-Cloud, localitate din apropierea Parisului, anunţă L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat a încercat să intre peste Neymar în casă

Un bărbat de 26 de ani ar fi reuşit chiar să se apropie de uşa locuinţei starului brazilian. Serviciile de securitate l-au reperat rapid pe intrus şi l-au pus pe fugă. Acesta a fost reţinut într-o localitate vecină, Bougival.

De naţionalitate angoleză, bărbatul purta un rucsac cu conţinut neobişnuit, mai multe biblii. Dus la comisariatul central din Versailles, el ar fi recunoscut că doreşte să se întâlnească cu Neymar cu intenţia de a-i transmite „cuvântul lui Dumnezeu”, aşa explicând prezenţa bibliilor în bagajul său.

Comportamentul ciudat al acestuia a determinat forţele de ordine să caute un expert psihiatric pentru a-i evalua starea mintală. În urma testelor, el a fost plasat într-un spital de psihiatrie, potrivit news.ro.

Reclamă

L’Equipe precizează că angolezul a fost văzut de mai multe ori în jurul casei lui Neymar, în cele trei zile care au precedat acţiunea sa.

Neymar a fost suspendat şi va rata finala Cupei Franţei: „Ce mizerie!”

Brazilianul a fost introdus pe final, în semifinala câştigată de PSG la loviturile de departajare cu Montpellier, dar a primit un cartonaş galben.

Aş vrea să fiu în mintea tipilor care au făcut regula cartonaşelor în Franţa. Merită aplauze. Ce mizerie!”, a reacţionat Neymar pe Instagram. „Am jucat 5 minute, am comis un fault, iar el îmi dă un fault fără să se gândească. Cred că a fost ceva personal”, a transmis brazilianul într-un alt mesaj pe reţelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar plăteşte pentru eliminarea cu Lille, din 3 aprilie, pentru care a primit trei etape de suspendare, dintre care a executat doar două. A treia a fost aplicată abia acum, pentru că brazilianul a recidivat şi a primit un nou avertisment în perioada de „probaţiune”.

Neymar, care tocmai şi-a prelungit contractul până în 2025, a marcat singurul gol al finalei de anul trecut, în care PSG s-a impus contra lui Saint-Etienne.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și