Închide meniul

Neymar a fost suspendat şi va rata finala Cupei Franţei: „Ce mizerie!” + PSG, echipament inspirat de Chicago Bulls şi Michael Jordan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 20:44 / Actualizat: 14 mai 2021, 23:46

Neymar a fost suspendat şi va rata finala Cupei Franţei: „Ce mizerie! + PSG, echipament inspirat de Chicago Bulls şi Michael Jordan

Profimedia

Neymar va fi suspendat la finala Cupei Franţei

Fanii lui PSG au primit veşti proaste. Neymar a aflat oficial că va fi suspendat la finala Cupei Franţei, scrie besoccer.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar va rata finala Cupei Franţei

Brazilianul a fost introdus pe final, în semifinala câştigată de PSG la loviturile de departajare cu Montpellier, dar a primit un cartonaş galben.

„Aş vrea să fiu în mintea tipilor care au făcut regula cartonaşelor în Franţa. Merită aplauze. Ce mizerie!”, a reacţionat Neymar pe Instagram. „Am jucat 5 minute, am comis un fault, iar el îmi dă un fault fără să se gândească. Cred că a fost ceva personal”, a transmis brazilianul într-un alt mesaj pe reţelele sociale.

Neymar plăteşte pentru eliminarea cu Lille, din 3 aprilie, pentru care a primit trei etape de suspendare, dintre care a executat doar două. A treia a fost aplicată abia acum, pentru că brazilianul a recidivat şi a primit un nou avertisment în perioada de „probaţiune”.

Comisia de Disciplină a Federaţiei din Franţa a decis ca sancţiunea să intre în aplicare de marţea viitoare, de la miezul nopţii, chiar înaintea finalei. PSG are posibilitatea să facă recurs la sancţiunea primită de starul brazilian, dar şansele de reuşită sunt minime.

Reclamă

Neymar, care tocmai şi-a prelungit contractul până în 2025, a marcat singurul gol al finalei de anul trecut, în care PSG s-a impus contra lui Saint-Etienne.

Echipa antrenată de Mauricio Pochettino nu se va putea baza în finala contra lui AS Monaco, de pe 19 mai, nici pe Marco Verratti, accidentat, şi Presnel Kimpembe, suspendat.

PSG va avea tricouri inspirate de la Chicago Bulls

PSG va juca sezonul viitor în tricouri inspirate din NBA, de la echipa legendară a lui Chicago Bulls din ani ’90.

Reclamă 4 / 0/3

Sponsorul tehnic a renunţat la logo-ul obişnuit şi va imprima pe tricourile lui PSG simbolul lui Michael Jordan, un jucător de baschet care pluteşte spre un slam-dunk.

„O colecţie ce prezintă un tribut tinereţii, diversităţii, eclectismului şi energiei”, a transmis clubul francez, într-un mesaj pe Twitter. Este pentru prima dată după sezonul 2009-2010, când nu pe tricouri nu va apărea şi celebra dungă roşie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și