Închide meniul

Un club imens din Premier League, pe urmele lui Radu Drăgușin! Internaționalul român poate prinde un transfer stelar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 14:34

Un club imens din Premier League, pe urmele lui Radu Drăgușin! Internaționalul român poate prinde un transfer stelar

Radu Drăgușin poate prinde un transfer stelar în Premier League

Radu Drăgușin, în timpul unei partide pentru Genoa/ Profimedia

Un club de top 4 din Premier League este pe urmele lui Radu Drăgușin! Fundașul de 20 de ani, care evoluează în prezent pentru Genoa, ar putea prinde un transfer stelar, în pauza competițională din această iarnă, Tottenham fiind cu ochii pe el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus în vara trecută la Genoa. În acest sezon, fundașul a bifat 14 partide pentru formația de Serie B, în toate competițiile.

Un club de top 4 din Premier League, pe urmele lui Radu Drăgușin

Tottenham este cu ochii pe Radu Drăgușin, pentru un eventual transfer în iarnă. Trupa lui Antonio Conte l-a mai avut pe listă pe fundașul român și în perioada în care acesta evolua pentru Juventus, însă negocierile nu s-au concretizat.

Astfel, cu puțin peste o lună până la startul perioadei de mercato, presa din Italia anunță faptul că Tottenham nu a încetat să și-l dorească pe Radu Drăgușin, iar acesta poate fi transferat de clubul londonez la începutul anului viitor.

Pentru a-l transfera pe internaționalul român, Tottenham trebuie să-i achite clauza stipulată în contractul pe care acesta îl are cu Juventus. Și Genoa are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Drăgușin, la finalul sezonului, însă rămâne de văzut dacă fundașul va fi cedat până atunci în Premier League.

Reclamă

Totodată, Spurs mai urmărește un alt jucător, coechipier cu Radu Drăgușin la Genoa. Este vorba de danezul de 21 de ani Morten Frendrup, care evoluează pe postul de mijlocaș.

Și presa din Anglia are la cunoștință interesul lui Tottenham pentru Radu Drăgușin. Jurnaliștii britanici îl compară pe internaționalul român cu Virgil Van Dijk, stopperul lui Liverpool.

„Drăgușin măsoară 1,91 metri și este comparat cu Virgil Van Dijk. Este foarte puternic la duelurile aeriene, confortabil cu mingea la picior, iar Tottenham ar face o mutare grozavă. Paratici îl cunoaște, iar Conte este un antrenor de top. Amândoi s-au născut și au lucrat în Italia, l-ar putea ajuta pe Drăgușin să se adapteze la viața din Anglia și la Premier League”, notează britanici de la tbrfootbal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, elogiat în presa din Italia după ce a marcat din nou pentru Pisa

Olimpiu Moruţan a fost elogiat în presa din Italia, după ce a marcat din nou pentru Pisa. Internaţionalul român este în mare formă, înaintea meciurilor amicale ale echipei naţionale.

Presa din Italia a comentat evoluţia lui Olimpiu Moruţan, din ultima partidă. Jurnaliştii au titrat faptul că „momentul magic continuă” pentru mijlocaşul român, având în vedere că este al treilea gol reuşit în ultimele două runde.

Momentul magic continuă pentru Moruțan: gata de start, a sprintat spre poartă și a oferit o minge excelentă care nu a fost exploatată cum trebuie de Tramoni.

Apoi se duce de unul singur și marchează, desfăcând cadoul primit de la Altare”, au titrat cei de la Tuttomercato.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și