Închide meniul

Un coechipier al lui Ștefan Radu de la Lazio, val de critici pentru guvern: ”Nu înțeleg care este motivul”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 13:22

Reclamă
Un coechipier al lui Ștefan Radu de la Lazio, val de critici pentru guvern: ”Nu înțeleg care este motivul”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Un coechipier al lui Ștefan Radu de la Lazio, val de critici pentru guvern: ”Nu înțeleg care este motivul”

Starea de urgență din ”Cizmă” se va încheia pe 4 mai, dar echipele de fotbal pot relua antrenamentele din 18 mai. Această veste nu i-a picat bine lui Acerbi, care a avut un mesaj dur pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesco Acerbi: ”Poți alerga într-un parc, dar nu într-un complex sportiv?”

"Sunt un simplu jucător, nu vreau să intru în polemică, dar nu înțeleg un lucru. Poți alerga într-un parc, dar nu și într-un complex sportiv, unde sunt luate toate măsurile de siguranță?

Respectăm decizia Guvernului, dar avem locuri importante unde ne putem antrena individual și să simțit cu adevărat că revine fotbalul”, a spus Acerbi, potrivit celor de la Lazio.

Guvernul Italiai a hotărât duminică ca sportivii ce practică sporturi individuale să reia antrenamentele, dar să respecte în același timp regulile de distanțare socială.

Reclamă

Lazio ar fi în favoarea stabilirii campioanei în urma unui play-off

Claudio Lotito, președintele lui Lazio, ar fi de acord cu varianta disputării unui play-off pentru desemnarea campioanei în Serie A.

”În primul meci cu Juventus am reușit să câștigăm cu 3-1. La fel s-a întâmplat și în Supercupă, i-am învins cu acelșai scor. Mai avem un singur meci și sunt încrezător și pentru acela.

Ca să fim cinstiți, o echipă ca Inter Milano, care are opt puncte mai puţin ca noi, sau Atalanta, care are 14 puncte mai puţin, ar trebui implicate? Da, aş accepta un play-off. Dar nu am propus eu aşa ceva”, a spus Lotito pentru La Repubblica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
Vezi toate știrile
Citește și