Închide meniul

Un fotbalist de la Manchester United, amenințat cu cuțitul la gât, în propria casă! „A rămas traumatizat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 13:34

Un fotbalist de la Manchester United, amenințat cu cuțitul la gât, în propria casă! „A rămas traumatizat!

Tahith Chong e crescut la academia lui Manchester United

Profimedia

Puștiul Tahith Chong, 22 de ani, împrumutat de Manchester United la Birmingham City, a fost victima unui jaf violent, chiar în propria casă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tahith Chong ar fi fost jefuit și amenințat cu un cuțit după ce o bandă mascată a pătruns în casa lui, în ianuarie, scrie The Sun. Fotbalistul se afla la casa lui din Sale, Greater Manchester, la momentul spargerii.

Tahith Chong, amenințat cu cuțitul la gât, în propria casă

Trei bărbați mascați au intrat la 3 dimineața în casa lui Tahith Chong în timp ce acesta dormea. Jefuitorii i-au pus fotbalistului un cuțit la gât și i-au ordonat să le predea toate obiectele de valoare, ceasurile și bijuteriile.

Polițiștii susțin că banda de infractori a localizat locuința lui Tahith Chong prin intermediul rețelelor de socializare.

„A fost o experiență îngrozitoare pentru el. S-a trezit cu trei bărbați, înarmați și mascați, care îi țineau cuțitele la gât. I-au ordonat să se ridice și să le dea obiectele de valoare, inclusiv ceasuri. Părea că știau ce fac și ce urmăresc. Știau cine este jucătorul și îi spuneau pe nume. Și chiar i-au spus că trebuie să-și îmbunătățească securitatea sau riscă să se întâmple din nou. Este înfricoșător. A rămas traumatizat. Gașca era profesionistă și părea că a mai făcut-o înainte, eventual altor jucători”, susține o sursă din anturajul jucătorului, potrivit The Sun.

Reclamă

Tahith Chong, originar din Olanda, a ajuns în Marea Britanie de pe vremea junioratului, când s-a alăturat academiei de fotbal al lui Manchester United. Până acum, fotbalistul de 22 de ani a adunat 16 meciuri la echipa mare a „diavolilor roșii”

Adam Ounas, de la Napoli, jefuit în propria casă

Cazul lui Tahith Chong nu este unul singular. În ultimele luni, jafurile asupra fotbaliștilor s-au intensificat. Și Adam Ounas, de la Napoli, a fost tâlhărit în propria casă, în luna decembrie.

Potrivit corriere.it, Ounas s-a dus la locuinţa sa din cartierul Posillipo după un antrenament de dimineaţă. Însă doi hoţi pe scuter îl aşteptau pe fotbalist, l-au urmărit până în garajul casei, l-au imobilizat şi l-au forţat să le dea banii şi bijuteriile. Printre bijuteriile luate de hoţi se afla şi un lănţişor de aur în valoare de 5.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am speriat. Hoțul ne-a imobilizat în garaj pentru cateva minute. I-am înmânat tot ce aveam: ceas, colier, inel și bani. A deschis portbagajul și a luat și o geantă. După ce a luat totul, a fugit.

La început am crezut că este unul dintre numeroșii fani care vin adesea în acasă la mine să-mi ceară tricouri, fotografii și autografe. Acum sunt calm și vreau doar să mă grăbesc și să plec cu restul colegilor mei pentru că avem un meci decisiv și vreau doar să mă gândesc la asta”, a spus Adam Ounas, citat de Goal Italia.

Nicolas Otamendi, sugramat

Presa portugheză a scris că Nicolas Otamendi a fost victima unui jaf teribil, chiar la vila sa din Lisabona. Hoții au intrat cu forța și l-au săltat pe fotbalistul argentinian, scrie Correi da Manha.

Potrivit sursei citate, patru bărbați au intrat în casa lui Nicolas Otamendi și l-au imobilizat pe fotbalistul celor de la Benfica. Atacatorii i-au pus o curea în jurul gâtului.

Ulterior, hoții l-au târât pe bietul fotbalist în camera unde s-au refugiat soția și fiul acestuia, îngroziți de frică. Atacatorii au furat toți banii pe care i-au găsit în casă și au plecat și cu mai multe ceasuri valoroase.

Poliția portugheză a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să-i găsească pe cei patru atacatori. După teribilul incident, Otamendi și-a angajat paznici de securitate care să-i păzească casa.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și