Închide meniul
VIDEO

Un jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului! A văzut cartonașul roșu după doar 3 secunde

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 19:27

Reclamă
Un jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului! A văzut cartonașul roșu după doar 3 secunde

Un jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului!

Profimedia

Un brazilian a intrat în istoria fotbalului cu una dintre cele mai rapide eliminări! Este vorba despre Atacantul brazilian Rafael da Silva (Cruzeiro), care văzut cartonașul roșu după numai trei secunde scurse din meciul Atletico Paranenese – Cruzeiro, contând pentru prima divizie braziliană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminarea lui da Silva se situează pe locul al 3-lea în topul celor mai rapide cartonașe roșii din istoria fotbalului. De notat este faptul că Rafa Silva s-a aflat sub comanda lui Dan Petrescu. Românul l-a antrenat pe brazilian la Jeonbuk Hyundai, în Coreea de Sud. Actualul antrenor de la CFR Cluj a fost demis de la clubul din Asia în luna aprilie a acestui an.

Un jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului!

Atacantul brazilian Rafael da Silva (32 de ani) a fost titularul echipei sale, Cruzeiro, în meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu Atletico Paranaense, în etapa a 31-a din Brasileirao Serie A. Imediat după fluierul de start al partidei, Rafa Silva – aşa cum este el cunoscut, l-a faultat dur pe unul dintre adversari şi a primit un cartonaş roşu la numai trei secunde de la începutul înfruntării.

Reacţia clubului nu a întârziat să apară. Directorul sportiv al lui Cruzeiro, Alexandre Mattos, a condamnat ferm atitudinea jucătorului la conferinţa de presă de după meci. „Ceea ce s-a întâmplat este inacceptabil. Rafael Silva a fost informat cu privire la faptul că va primi o amendă severă, aşa cum este stipulată în regulament. Clubul nostru cere un profesionalism impecabil, iar această atitudine contravine valorilor noastre”, a spus Mattos, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul a postat un mesaj de scuze pe Instagram, adresându-se suporterilor şi clubului său: „Aş dori să îmi cer scuze tuturor suporterilor echipei Cruzeiro, colegilor mei şi staff-ului. Ştiu că am făcut o greşeală şi am compromis şansele echipei în acest meci”, a declarat Rafael Silva.

Atacantul şi-a explicat atitudinea prin faptul că venea după trei luni de convalescenţă în urma unei accidentări şi dorea să se descurce bine la revenire.

Meciul dn campionat a fost câştigat de Atletico Paranaense, cu 3-0, iar Cruzeiro se află pe locul 8 în clasament, cu 44 de puncte.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

Tricoul lui Vinicius a ajuns pe covorul roșu, la gala Balonului de Aur! Gest fabulos la Paris, după boicotul lui Real Madrid

21:00

LIVE TEXTFarul Constanţa – Universitatea Craiova 1-0. Grygorian a deschis rapid scorul în duelul de la Ovidiu

20:44

Numele lui Vinicius, scandat de fani la Theatre du Chatelet din Paris, unde are loc gala Balonului de Aur!

20:39

Organizatorii galei Balonului de Aur au reacționat după boicotul lui Real Madrid: „Niciun club nu știe cine va câștiga!”

20:28

Vinicius voia să meargă la gala de decernare a Balonului de Aur, dar nu a fost lăsat! Cine i-a transmis ferm să nu se ducă

20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și