Închide meniul

Un jucător din Bundesliga l-a ironizat pe Leo Messi: ”Voi urmări finala Cupei Mondiale din 2014”

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 17:17

Reclamă
Un jucător din Bundesliga l-a ironizat pe Leo Messi: ”Voi urmări finala Cupei Mondiale din 2014”

AFP7 / Marc Gonzalez Aloma via hepta

Un jucător din Bundesliga l-a ironizat pe Leo Messi: ”Voi urmări finala Cupei Mondiale din 2014”

Fotbalistul german a fost iritat de faptul că fanii postau mereu un gif cu momentul semifinalei din 2015 din Liga Campionilor. Atunci, Messi a marcat un gol superb după ce l-a pus la pământ pe Boateng cu un dribiling. Catalanii i-au învins pe cei de la Bayern Munchen cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boateng, ironic cu Messi: ”Voi urmări finala Cupei Mondiale din 2014”

Jerome Boateng a decis să își reamintească de acel moment trist pentru el, dar în același timp l-a ironizat pe starul argentinian.

”Aici te duci – trebuie să mai râdem în aceste zile. Între timp, voi primi niște floricele … și voi urmări finala Cupei Mondiale din 2014”, a scris Boateng pe Twitter.

Boateng reamintește faptul că Germania a învins naționala Argentinei în finala Campionatului Mondial. Nemții au câștigat cu 1-0, unicul gol fiind înscris de Mario Gotze.

Reclamă
Reclamă 4

Xavi susține că Messi va juca până la 40 de ani

Xavi, fost coleg cu Lionel Messi la Barcelona, a dezvăluit că argentinianul nu se va retrage din fotbal până să împlinească 40 de ani.

”Mai are în față cinci sau șapte ani. Are o condiție fizică excelentă și poate juca până la 37, 38 sau 39 de ani. Cu siguranță va evolua la Cupa Mondială din Qatar.

Messi mai are multe de demonstrat în fotbal. Probabil că după ce se va retrage, va alege să fie antrenor”, a spus Xavi într-o conversație pe Instagram cu Samuel Eto'o.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și