Închide meniul

Un nou eveniment uriaş în această vară! Cupa Mondială a starurilor de peste 35 de ani aduce nume fabuloase! Ce legende vor juca

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 19:33

Reclamă
Un nou eveniment uriaş în această vară! Cupa Mondială a starurilor de peste 35 de ani aduce nume fabuloase! Ce legende vor juca

Un nou eveniment uriaş în această vară

Ronaldinho și Roberto Carlos / Profimedia

Un nou eveniment uriaş va avea loc în această vară! Se va organiza Cupa Mondială a starurilor de peste 35 de ani! O serie de mari legende ale fotbalului mondial vor fi, din nou, sub lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul va începe în primele zi ale lunii iunie și va avea 8 echipe naționale. Este vorba despre Anglia, Brazilia, Franța, Spania, Germania, Italia și Uruguay.

Un nou eveniment uriaş în această vară

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică Daily Mail, un grup de foști fotbaliști și oameni de afaceri din lumea sportului au hotărât organizarea unui turneu la care vor participa legendele din lumea fotbalului, retrase din activitate.

Meciurile se vor organiza pe anumite stadioane ale echipelor din Premier League și vor avea o durată de 70 de minute. Se va juca cu 11 jucători pe teren și cu 7 rezerve, care pot intra pe teren la orice moment.

Pentru a fi eligibili, foștii fotbaliști trebuie să fi avut măcar o selecție la echipa națională sau să fi jucat cel puțin 100 de meciuri la cel mai înalt nivel.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, aceste reguli nu vor fi o problemă pentru jucătorii care au spus „prezent” la această inițiativă.

De aceste convocări se vor ocupa „căpitanii” fiecărei naționale. Legendele care vor face selecția sunt: Esteban Cambiasso (Argentina), Emerson (Brazilia), Christian Karembeu (Franța), Kevin Kuranyi (Germania), Marco Materazzi (Italia), Michel Salgado (Spania) și Diego Lugano (Uruguay).

Echipa națională a Angliei va avea nume uriașe în lot. Este vorba despre jucători precum Steve McManaman, Michael Owen, Ashley Cole, Joe Cole, Rio Ferdinand, David James, Frank Lampard și Robbie Fowler.

Reclamă

De asemenea, printre numele mari care vor fi prezente la acest turneu se numără: Kaka, Ronaldinho, Roberto Carlos, Rivaldo, Hernan Crespo, Pablo Zabaleta, David Villa și Carles Puyol.

Sferturile de finală ale competiției se vor juca pe datele de 4 și 5 iunie. Semifinalele vor avea loc pe 8 iunie, în timp ce marea finală se va juca p data de 11 iunie.

Meciul de deschidere de la Cupa Mondială din 2026 se joacă pe un stadion pe care Maradona și Pele au scris istorie

Meciul de deschidere de la Cupa Mondială din 2026 se joacă pe un stadion pe care Maradona și Pele au scris istorie. Oficialii FIFA au anunțat arenele pe care se vor juca cele mai importante dueluri din cadrul turneului final.

Oficialii FIFA au ales Estadio Azteca drept prima arenă care va găzdui un meci de la Cupa Mondială din 2026.  Este arena pe care Pele și Maradona au ridicat cel mai important trofeu din istoria fotbalului.

Selecționata Braziliei, cu Pele în componență, a câștigat Campionatul Mondial din 1970 pe această arenă, în timp ce Argentina lui Maradona a câștigat competiția în 1986.

Totodată, oficialii FIFA au anunțat că finala Campionatului Mondial din 2026 va avea loc la New York, pe data de 19 iulie., pe arena MetLife.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

19:05

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii, live în AntenaPLAY

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și