Închide meniul

Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas: „A fost ucis de teroriști”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 17:08

Reclamă
Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas: „A fost ucis de teroriști

Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas

Lior Asulin (dreapta, cu numărul 11), într-un meci / Profimedia Images

Un star al fotbalului israelian, Lior Asulin, a murit în timpul atacurilor Hamas. Lior Asulin avea 43 de ani şi fusese atacant la Hapoel Tel Aviv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lior Asulin se afla la o petrecere în apropierea graniţiei în momentul în care membrii organizaţiei Hamas au deschis focul asupra persoanelor care se distrau.

Un star al fotbalului israelian a murit în timpul atacurilor Hamas

Cu mare tristețe, după multe ore în care a fost declarat dispărut, am fost informați că fostul nostru jucător Lior Asulin a fost ucis de teroriști la petrecerea din Re’im.

Clubul Hapoel Tel Aviv transmite condoleanțe și putere familiei lui Lior în aceste momente dificile”, au transmis cei de la Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin a evoluat în Israel la Beitar Ierusalim, Bnei Yehuda, Petah Tikva şi Hapoel Tel Aviv. El a marcat 88 de goluri în prima ligă israeliană.

Reclamă

Bilanţul provizoriu al atacurilor Hamas în Israel este de cel puţin 600 de morţi şi peste 2.000 de răniţi. În contraatacul Israelului au decedat cel puţin 300 de persoane şi au fost rănite alte cel puţin 2.000.

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel: „Plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva”

Antonio Sefer se întoarce în România după atacurile din Israel. Jucătorul lui Hapoel Beer Sheva spune că a primit acceptul să revină în ţară după ce Israel a fost atacată cu peste 5.000 de rachete de către organizaţia paramilitară Hamas.

Antonio Sefer este foarte afectat de ce se întâmplă în Israel. El a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

Reclamă 4 / 0/3

Frate, plâng, n-am crezut că pot trăi așa ceva. Nu-s bine deloc. Mi-au dat voie să vin acasă. Mă rog ca totul să se termine repede. Acum s-a mai liniștit, cred că au răspuns cei din Israel. Mă rog să se termine și să nu pățească nimeni nimic. Nu spun mai multe, nu știu dacă am voie să vorbesc”, a spus, în lacrimi, Antonio Sefer pentru gsp.ro.

Fostul jucător al Rapidului s-a adăpostit într-un buncăr alături de vecini şi de suporterii echipei la care evoluează, Hapoel Beer Sheva.

În Israel mai evoluează un alt român, Adrian Păun, fost jucător al lui CFR Cluj. El anunţa că i s-a transmis din partea clubului său, Ihud Bnei Sakhnin, să nu vorbească despre războiul în care e implicat în prezent statul Israel.

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma Vezi toate știrile
Citește și