Închide meniul
VIDEO

„Unde este Malatya, în Siria?”. Marius Șumudică a cedat nervos. „Avem nevoie de ajutor!”. I-a trimis pe jurnaliști la primar: „Ne-a dat o baclava și a crezut că e bine așa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2022, 12:31

„Unde este Malatya, în Siria?. Marius Șumudică a cedat nervos. „Avem nevoie de ajutor!. I-a trimis pe jurnaliști la primar: „Ne-a dat o baclava și a crezut că e bine așa

Marius Șumudică a dezvăluit ce probleme financiare sunt la Malatyaspor

Capură Youtube

Amenințat cu demisia după 12 meciuri la rând fără victorie în campionatul Turciei, Șumudică a răbufnit. I-a avertizat pe conducători că nu va putea evita retrogradarea dacă nu se vor rezolva problemele financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, un car de nervi: „Fotbalul nu înseamnă nimic fără bani”

Nu am văzut mulți oameni în jurul echipei sau vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii. Primarul a venit o singură dată și ne-a dat o baclava. S-a gândit că totul e bine așa. Am lucrat la Gaziantep și știu cum au ajutat echipa. La fel la Kayserispor și Rizespor… știu cum trebuie susținută echipa.

Unde este Malatya, în Siria? Suntem un club din altă țară, jucăm în altă ligă? Credeți că este ușor să antrenați jucători care nu și-au mai primit salariul de patru sau cinci luni? Nu vreau să vorbesc de problemele mele sau ale staff-ului. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au dat tot. Avem nevoie de ajutor! Când obținem rezultate proaste, ne cereți mie și președintelui să demisionăm! Cred că ar trebui să mergeți la primarul nostru pentru a-i spune să ne ajute! Nu strigați la mine și la bașkanul nostru, avem nevoie de ajutor!

Citește și:

Fotbalul nu înseamnă nimic fără bani. Dacă nu ai bani, nu există fotbal! Jucătorii au nevoie de baniDacă orașul Malatya nu ne ajută, e foarte greu să evităm retrogradarea. După aceea, nu veți mai vedea echipe precum Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș în acest oraș”, a declarat Șumudică la conferința de presă.

Yeni Malatyaspor este pe ultimul loc în clasament, cu 16 puncte. Are 4 victorii, 4 remize și 14 înfrângeri. Marius Șumudică se gândește deja să depună memoriu și e dispus să plece de la echipă.

Reclamă

Pentru jucătorii lui Șumudică urmează meciul cu Fatih Karagumruk. În ultima partidă disputată au reușit să smulgă un egal cu Beșiktaș, scor 1-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și