Închide meniul

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 16:32

Reclamă
Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Decizia luată de echipa din Belarus

Decizie surprinzătoare luată de Dan Petrescu şi Neluţu Varga

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Iată unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League! Echipa din Belarus a luat deja decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua manșă a „dublei” dintre cele două formații nu se poate juca în Belarus, având în vedere sancțiunile existente, astfel că oficialii lui Neman au găsit o variantă care îl va bucura pe Dan Petrescu.

Unde se va juca Neman Grodno – CFR Cluj, returul din turul 2 preliminar al Conference League!

CFR Cluj va juca în Ungaria manşa secundă a turului doi preliminar din Conferencea League, programată la 1 august, cu echipa Neman Grodno din Belarus, notează news.ro.

Conform informării emise de către UEFA, echipele din Belarus trebuie să joace meciurile din competiţiile europene, considerate a fi pe teren propriu, în afara ţării lor şi fără spectatori.

Astfel, partida retur din Conference League se va juca în Ungaria, pe Gyirmóti Stadion din Gyor, joi, 1 august

Reclamă
Reclamă

Meicul tur va avea loc la 25 iulie, de la ora 20.30, la Cluj.

Un nou transfer la CFR Cluj

CFR Cluj a realizat un nou transfer și l-a prezentat oficial pe Kalifa Kujabi. Dan Petrescu a adus în Gruia un jucător care în sezonul precedent s-a aflat sub contract cu o echipă din Serie A, la Frosinone, echipă care în cele din urmă a retrogradat la finalul stagiunii.

CFR Cluj i-a mai transferat până în prezent și pe Anton Kresic, Mohammed Kamara, Armend Thaqi, Andrei Artean, Simao Rocha și Adrian Păun.

Reclamă

Kalifa Kujabi este un mijlocaș în vârstă de 24 de ani, cotat la 75.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Acesta a fost împrumutat în sezonul trecut în Serie C, la SEF Torres 1903, astfel că nu a bifat niciun meci la Frosinone.

„Bine ai venit, Kalifa Kujabi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre!

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunțat CFR Cluj, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și