Închide meniul

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 10:27

Reclamă
Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

Un nou transfer la CFR Cluj

Un nou transfer la CFR Cluj/ Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a realizat un nou transfer și l-a prezentat oficial pe Kalifa Kujabi. Dan Petrescu a adus în Gruia un jucător care în sezonul precedent s-a aflat sub contract cu o echipă din Serie A, la Frosinone, echipă care în cele din urmă a retrogradat la finalul stagiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj i-a mai transferat până în prezent și pe Anton Kresic, Mohammed Kamara, Armend Thaqi, Andrei Artean, Simao Rocha și Adrian Păun.

Un nou transfer la CFR Cluj

Kalifa Kujabi este un mijlocaș în vârstă de 24 de ani, cotat la 75.000 de euro, conform site-urilor de specialitate. Acesta a fost împrumutat în sezonul trecut în Serie C, la SEF Torres 1903, astfel că nu a bifat niciun meci la Frosinone.

„Bine ai venit, Kalifa Kujabi!

Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre!

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunțat CFR Cluj, pe conturile oficiale de socializare.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj

Neluţu Varga a anunţat ce se întâmplă cu transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza, la CFR Cluj. În urmă cu aproape două săptămâni, Adrian Mititelu a anunţat că cei doi jucători vor pleca în Gruia, însă mutările nu s-au oficializat momentan.

Reclamă

William Baeten şi Juan Bauza încă sunt jucătorii lui FCU Craiova. Cei doi nu au plecat cu CFR Cluj în cantomanentul de vară, iar Neluţu Varga a oferit lămuriri despre situaţia lor.

CFR Cluj şi FCU Craiova nu au ajuns la o înţelegere în privinţa transferurilor celor doi mijlocaşi. Adrian Mititelu vrea să-i cedeze sub formă de împrumut, însă jucătorii îşi doresc să plece definitiv de la FCU Craiova.

Neluţu Varga a declarat că încă se poartă negocieri cu oficialii de la FCU Craiova, dată fiind dorinţa lui Adrian Mititelu de a-i păstra pe cei doi în „curtea” echipei sale. Patronul de la CFR Cluj a transmis că în scurt timp se vor rezolva transferurile.

„Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și