Închide meniul

Unionistas – Barcelona 1-3. Catalanii au evitat „ruşinea”! Atletico Madrid a eliminat-o pe Real Madrid din Cupa Spaniei

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 1:13 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 6:43

Reclamă
Unionistas – Barcelona 1-3. Catalanii au evitat „ruşinea! Atletico Madrid a eliminat-o pe Real Madrid din Cupa Spaniei

Andriy Lunin, eroare importantă pe Metropolitano

Lunin, gafă în Atletico - Real Madrid / Profimediaimages

Unionistas – Barcelona 1-3 și Atletico Madrid – Real Madrid 4-2, din optimile Cupei Spaniei, au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe AS.ro. Catalanii au făcut uitat eşecul drastic suferit în faţa marii rivale, Real Madrid, în finala Supercupei. Catalanii au învins echipa de Liga a 3-a, după ce au fost conduşi cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul pentru „sferturi” a început la ora 22:30, pe Metropolitano. Atletico Madrid a eliminat-o pe rivala Real Madrid, după un meci spectaculos. Trupa lui Diego Simeone s-a impus cu scorul de 4-2, meciul fiind decis după cele două reprize de prelungiri.

Unionistas – Barcelona 1-3 și Atletico Madrid – Real Madrid 4-2, în Cupa Spaniei

Final! Atletico Madrid – Real Madrid 4-2! Trupa lui Diego Simeone a eliminat-o pe rivala Real Madrid, din optimile Cupe Regelui!

Min. 119: Atletico Madrid – Real Madrid 4-2! Riquelme a reușit să marcheze, din pasa lui Memphis Depay! Contraatac fulger pentru trupa lui Diego Simeone.

Min. 112: Gol anulat pentru Real Madrid! Reușita lui Dani Ceballos a fost anulată, pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Min. 106: A început repriza secundă a prelungirilor partidei dintre Atletico Madrid și Real Madrid!

Pauză! S-a încheiat prima repriză de prelungiri! Atletico Madrid o conduce pe rivala Real Madrid cu scorul de 3-2, după reușita lui Antoine Griezman.

Min. 100: Atletico Madrid – Real Madrid 3-2! Antoine Griezmann a reușit să marcheze un gol superb, după ce l-a driblat impecabil pe Vinicius, în interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 91: A început prima repriză a prelungirilor.

Pauză: Atletico Madrid – Real Madrid 2-2! Meciul va merge în prelungiri, după ce scorul la finalul celor 90 de minute este egal.

Min. 82: Atletico Madrid – Real Madrid 2-2! „Galacticii” au reușit să egaleze, prin Joselu! Mijlocașul a punctat, după o fază superbă creată de Jude Bellingham.

Min. 58: Atletico Madrid – Real Madrid 2-1! A gafat şi Lunin! Portarul madrilenilor a ieşit greşit pe centrare, a trimis mingea într-un coechipier, iar Alvaro Morata a profitat şi a înscris cu uşurinţă.

Min. 45+1: Atletico Madrid – Real Madrid 1-1! „Galacticii” au reuşit să egaleze, după un autogol incredibil al lui Oblak! Portarul lui Altetico Madrid a gafat incredibil, şi a ieşit eronat la o centrare a lui Luka Modric.

Min. 39: Atletico Madrid – Real Madrid 1-0! Lino a reuşit să deschidă scorul în derby-ul de pe Wanda Metropolitano! Mijlocaşul a reuşit să puncteze cu un şut din interiorul careului, după o respingere greşită a lui Rudiger.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Atletico Madrid: Oblak – Gimenez, Witsel, Hermoso – Llorente, de Paul, Koke, Niguez, Lino – Morata, Griezmann

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Fernandez, Mendy – Valverde, Camavinga, Modric – Rodrygo, Bellingham, Vinicius

Unionistas – Barcelona 1-3

Min. 90: Unionistas – Barcelona 1-3! Final de meci. Barcelona a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Min. 73: Unionistas – Barcelona 1-3! Balde a înscris şi el un gol superb. A trimis sub transversală, din unghi, şi a liniştit finalul de meci.

Min. 69: Unionistas – Barcelona 1-2! GOL. Jules Kounde a luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat din afara careului, în plasa laterală. Execuţie superbă, la care portarul gazdelor nu a putut interveni.

Min. 45: Unionistas – Barcelona 1-1! Ferran Torres a marcat după un contraatac. Defensiva gazdelor a fost surprinsă după un corner executat chiar în careul Barcelonei.

Min. 31: Unionistas – Barcelona 1-0! Incredibil! Alvaro Gomez a reuşit un golazo. A primit o centrare perfectă şi a şutat din prima, spre vinclu. Gazdele au mai avut o ocazie uriaşă.

Min. 1: A început meciul Barcelonei!

Unionistas: Iván Martínez – Ekaitx, Ramiro Mayor, Erik Ruiz, Carlos Giménez – Jordi Tur, Adri Gómez, Serrano, Álvaro Gómez – Rastrojo, Mario Losada
Antrenor: Dani Ponz

Barcelona: Iñaki Peña – Sergi Roberto, Koundé, Christensen, Balde – De Jong, Oriol Romeu, Fermín – Ferran, Marc Guiu, Joao Félix.
Antrenor: Xavi Hernandez

Barcelona poate obţine o performanţă importantă în Cupa Spaniei. Poate obţine a cincea victorie la rând în deplasare, pentru prima dată în ultimii 36 de ani.

La scurt timp după înfrângera cu Real Madrid, presa din Spania a vorbit despre faptul că jucătorii catalani nu mai sunt alături de fostul mijlocaş, din cauza faptului că ar fi mai dur cu unii jucători decât cu alţii. Xavi a anunţat singurul lucru care îl poate determina să plece de pe banca tehnică a catalanilor este pierderea vestiarului.

În ziua în care vestiarul nu va mai fi alături de mine, voi pleca. Mereu am crezut în noi. Am făcut lucrurile foarte prost în urmă cu câteva zile, dar vrem să le facem cât mai bine. Eu continui pe banca acestei pentru că obiectivele au fost îndeplinite.

Dacă nu aş fi câştigat La Liga anul trecut, nu aş mai fi fost aici. Nu voi fi niciodată o problemă pentru Barcelona. Când îmi vor spune că sunt o problemă, atunci voi pleca. Iubesc acest club”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Echipele care s-au calificat deja în sferturile de finală sunt Sevilla, Athletic Bilbao, Mallorca, Celta Vigo, Real Sociedad şi Girona.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și